Chiagrød

I dag er jeg startet dagen med en portion chiagrød. Det er altså bare nemt ! Jeg smed de få ingredienser ned i en lille skål i går aftes, det tog omkring 5 minutter, og satte det i køleskabet. I morges tog jeg et par skefulde græsk yoghurt og lidt vaniliepulver og tilsatte det chiagrøden, – vupti og jeg havde mig en portion morgengrød. Jeg synes det smager godt, og det er dejligt med lidt variation til mine typiske dage med omelet osv. I dag havde jeg et blødkogt æg ved siden af, bare for ekstra mæthed og fordi det smager godt.

Jeg kan fortælle at jeg kunne mærke en lille snert af sult efter fire en halv time, og det er lidt usædvanligt for mig, som ellers kan gå fem til seks timer, før jeg føler sult. Det var nu ikke noget problem, at vente til frokost så jeg behøvede ikke at ty til min ” in case of emergency” skuffe med mandler.  Der var en tanke som slog mig da jeg mærkede “sult” og det var hvor længe siden det er jeg sidst har været rigtig sulten. Altså I ved,-den der form for sult hvor man er ligeglad med hvad man spiser, det skal bare gå stærkt ! Den sult hvor man kan spise ostepops og chokolade i en stor mundfuld, bare for at få noget ned i en hulens fart. Det er blodsukkerfald der batter. Det fortalte mig, nok en gang, at jeg er på rette kurs med denne livsstil. Det må da betyde en hel del hvordan kroppen reagere på de forskellige madvarer. Min krop er ihvertfald ikke lykkelig med brød og div andre hurtigvirkende kulhydrater.

LCHF er vejen frem for mig. Hvad med dig ? Er du bange for fedt ? Spiser du det rigtige fedt ? Hvor lang tid går der imellem at du bliver sulten ?

Nå anyway, her får du et billede af min morgenmad i dag. Jeg skal ihvertfald have det igen snart, skal bare lige have købt flere af de skønne chia(super)frø.  Dem køber jeg iøvrigt her sammen med de andre varer jeg har brug for 👇

Du skal bare klikke lige her

Chiagrød med græsk yoghurt toppet med raw kakaobites og tørret jordbær

Chiagrød med græsk yoghurt toppet med raw kakaobites og tørret jordbær

Madbanditten har flere forslag til en chiagrød, her kommer der en god grundingrediens hvor jeg ville blande græsk yoghurt i ;

http://www.madbanditten.dk/2013/04/01/chiagrod-overraskende-laekkert/

Men kig også forbi Vanløseblues som har flere gode bud på en chiagrød ;

http://vanloseblues.blogspot.dk/#uds-search-results

Bon appetit 😋

Du finder økologiske chiafrø her

 

Andre skønne indlæg i denne stil

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *