Hjem Keto Low carb livet

Low carb livet

af Linda
Peberfrugt med tunsalat

Low carb livet er let, hvis du spørger mig. Vi spiser virkelig meget lækker mad, vi har godt med energi, ingen store humørsvingninger, stabilt blodsukker, og en ro og tilfredshed i kroppen som er svær at forstå hvad er, før man har prøvet det.

Måske er jeg i virkeligheden ikke den rette at spørge. Jeg kører jo på autopilot nu efter 8 år. Selvfølgelig vil der være forskel på min oplevelse af low carb, og en som lige har skiftet livsstil. Min bedste råd til dig, som lige er gået i gang, er vedholdenhed, og viden. Søg alt den viden du kan via kanaler du stoler på. Lad dig ikke forvirre af alle de hundredevis af grupper på Facebook og instagram der peger i forskellige retninger. Find nogle enkelte profiler, og hold dig til dem, ellers bliver du skrupforvirret.

Hvem kan du stole på?

Du skal først gøre op med dig selv hvad dit mål er med din nye livsstil. Hvad er det egentlig at du vil?

 • Vægttab
 • Mindre inflammation
 • Stabilt blodsukker
 • Mere energi
 • Sundere madvarer
 • Færre humørsvingninger
 • Bedre nattesøvn
 • Forbedring i psoriasis
 • Pænere hud
 • Slut med at være oppustet
 • Forbedring i din PCOS
 • Færre måltider
 • uden at føle sult

Når du ved hvad du vil, så begræns din søgeflade. For mit eget vedkommende var det Jane Faerber jeg brugte allermest. Jeg er meget enig i hendes tilgang til lchf/keto. Jeg er ikke fan af de grupper der erstatter 1:1. Det vil ALDRIG blive det samme. Bare lad være. Du får ikke brød der smager som det brød du kender, det kan ikke lade sig gøre at få den lækre sprødhed og samme smag. Skift i stedet for det hele ud med nye ting. Gå i den modsatte retning.

Find dig en profil som du føler tillid til, en som giver dig følelsen og troen på at du kan komme i mål. Hold dig der til! Der er en masse profiler som siger det stikmodsatte af mig, og måske er det din vej, det ved jeg ikke. Jeg ved kun at jeg kan stå inde for mine anbefalinger og råd. Jeg ved de virker. Jeg har set det igen og igen på mine vægttabshold og personlige forløb.

Vægttab?

Hvis det er et vægttab du søger så vil jeg anbefale dig at holde dig fra brøderstatninger og sødemidler. Begræns dit forbrug af mælkeprodukter, og nødder. Lad være med at snacke, hold dig til de 3 måltider. Spis grøntsager, kød og de sunde fedtkilder, det er sådan at du får low carb livet til at fungere..

Husk at blødt og sødt kalder på mere blødt og sødt. Så vær opmærksom på hvad du spiser, og hvilken reaktion det skaber i dig. Det er sjældent at en steak kalder på en steak mere et par timer efter at du har spist.

Hvis du er nysgerrig på mine vægttabsforløb kan du læse mere her;

Vægttabsforløb

Snuden i sporet

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1