Hjem Hvem er jeg Ledig

Ledig

af Linda
Der er forandringer på vej🤓

Jeg er ledig på jobmarkedet for første gang i mit voksenliv. Ledig / arbejdsløs kald det hvad du vil. Jeg har derfor været online i en evighed for at udfylde alverdens formularer for at kunne modtaget dagpenge. Wauw det er sørme besværligt.

4 uger er den tid jeg skal gå ledig, det er jo ikke noget at snakke om, det kommer til at gå lynhurtigt, og jeg skal nok bare forsøge at nyde det. Maj måned er jo en skøn måned at være hjemme i. Jeg har planlagt at få malet hegnet ud til gaden, rydde op i mit skab, sortere, smide ud, og give til genbrug. Vores køkkenskabe skal også have en ordentlig omgang. Men allerførst bruges denne uge til at forberede fødselsdag💃

Kian 18 år

Yngste barnet fylder 18 år på fredag den 7 maj. Han glæder sig meget, og har ret store forventninger. Jeg er lidt bekymret for om vi kan imødekomme dem, for i disse Coronatider afhænger endnu mere af vejret. Vi er nødt til at kunne opholde os på terrassen og i haven. Det er jo gudskelov sådan at forsamlingsforbuddet bliver hævet til 50 stk. udendørs og 25 indenfor på torsdag. Kian ønsker fest, musik og en masse glade ansigter til at fejre, at han endelig er voksen og kan gå på bar😅💃

Vi har valgt at holde det som åbent hus således at de første kigger forbi fra klokken 16. På den måde vil jeg tror at gæsterne vil blive godt fordelt over hele eftermiddagen og aftenen. Jeg har anmodet om at vores gæster bliver testet samme dag, eller dagen før, og klæder sig på efter vejret, og stadigvæk holder afstand og ingen kram💁‍♀️🥰

Hvis vi nu alle sammen folder hænderne og beder om tørvejr og næsten ingen vind, tror du så ikke at vi nok skal få en skøn dag❤️

Emmie og mormor

Emmies og min tid sammen, på fuldtid, er desværre slut. Selvfølgelig er jeg stadigvæk mormor og skal se hende så meget som muligt, men at være sammen hver dag, er slut nu. I dag er det hendes første dag i børnehave. Hun er super stolt, og meget spændt. Jeg skal følge hende i børnehave onsdag og fredag og det kan du tro jeg glæder mig til. Det er en helt anden verden for hende, men du kan være sikker på at hun er klar. Hun har talt meget om alle de bedste venner hun skal ned og lege med. Hun kender allerede til børnehavelivet fra sin søster som hun har været med nede og aflevere og hente hver dag, så helt fremmede er det ikke.

1 år og 8 måneder fik vi sammen. En meget værdifuld tid❤️ Det blev en meget anderledes tid end jeg havde haft i tankerne, det sørgede Corona for. Men vi har haft skønne oplevelser og mange mange flere timer med Mila også end jeg havde turde håbe på. Milas børnehave var lukket i en periode og så var det nemt at jeg var hjemme så vi kunne være sammen, men der har også været dage hvor Mila bare gerne ville holde fri, og så har hun gjort det.

Mila har første dag i SFO i dag. Hun fyldte 6 år i tirsdags, tænk engang at jeg har et barnebarn der skal starte i skole, og en søn der fylder 18 år i samme uge😅❤️

En af vores skønne dage sammen, alle 3❤️
Vægttabsforløb

Jeg har afsluttet mine vægttabsforløb og det er en lidt underlig følelse. Det er små 2 år siden jeg startede med at forberede mig på dem, og nu er det slut. Jeg ved, at jeg ikke kan gøre det med samme intensivitet når jeg har fuldtidsarbejde, så jeg vil heller vente og se hvad jeg har af overskud når jeg har været i gang i et stykke tid.

Jeg har nået at være med-coach hos Madbanditten på 2 forløb, og at have 5 af mine egne hold. Det har været meget lærerigt og jeg er vild med de forskellige tilgange som folk kommer med til en livsstilsændring. Jeg er blevet klogere på mennesker og på mig selv.

Nyt job💃

Tirsdag den 1 juni starter jeg på mit nye job🎉 Jeg glæder mig til at komme i gang, og super stolt af igen at skulle være øjenlægesekretær for Nicolai Sjö. ‘Vi’ åbner ny klinik i indre København og det bliver en både spændende og travl tid.

I 2007 startede jeg med at arbejde for Nicolais far, Ole Sjö. Det var hos Ole at jeg fik en god introduktion, oplæring og interessen for øjenspecialet. Jeg havde den skønneste kollega som jeg arbejdede godt og tæt sammen med. I 2016 gik Ole Sjö på pension og klinikken blev overtaget af Jens Lindegaard og Nicolai Sjö. Der gik ikke længe før klinikken blev for lille og vi rykkede til Rådhuspladsen i København. Der blev jeg til august 2019 hvor jeg valgte at opsige min stilling for at passe mit yngste barnebarn i halvandet år.

Heldet følger de tossede😆

Da min tid med ved Emmie var ved at rinde ud begyndte jeg at kigge efter nyt job, og tænk engang, indenfor 1 måned fik jeg tilbudt 4 jobs, what are the odds? 52 år gammel og ikke længere en vårhare😉

Brøndby kommune mente at jeg var egnet som dagplejemor, og det forstår jeg godt, for jeg har virkelig hygget mig og nydt tiden, men her satte Bo hælen i! Kort efter kom næste tilbud, som jeg sagde ja tak til.🙈Og jeg mente det selvfølgelig! Jeg ville gerne det job, men netop som jeg havde sagt ja tak, kom det næste job i udbud og det fik jeg også. Så måtte jeg vælge og det blev nummer 2, jeg følte mig meget heldig. Bedst som jeg tænkte, at så var det sådan at det blev, så ringede Nicolai🍀 The rest is history, som man siger.

Nu er der 4 uger til vi går i gang med at få den nye klinik på skinnerne, det bliver spændende, hårdt, fedt og jeg glæder mig rigtig meget😊

Corona gå hjem og læg dig!

Jeg er mættet af Corona, forsigtighed, nervøsitet, mundbind, afstand og et minimum af socialt samvær. ØV hvor er jeg bare dødtræt af det helt ind i knoglerne. Gider det ikke mere.

I går fik jeg første stik. Jeg er bestemt ikke begejstret. Jeg har været meget skeptisk og er det stadigvæk. Der er så meget ‘de’ ikke ved endnu og jeg føler mig som en forsøgskanin. Alligevel valgte jeg at sige ja tak, -jeg tager en for holdet der😉

I skrivende stund har jeg ikke nogle bivirkninger, og satser også på at gå fri, men det er jo ikke til at vide. Næste stik er planlagt til 6/6.

Vi er meget tæt på hinanden der, Maude og jeg😆
Keto

Keto /lchf er min livsstil, og det kører på autopilot. Jeg tænker ikke over hvad jeg spiser, jeg hverken tæller eller gør andre kontrollerende ting. Jeg spiser mad med få kulhydrater, spiser mig mæt og spiser igen når jeg føler sult. Easy peasy😉 Vægten har stået stille i flere år, så jeg tænker at min krop har fundet en god balance og trives fint👍

Knus og dejlig mandag til dig🌸

Fik du læst dette indlæg tilbage i maj 2019 der handler om mit valg om at forlade arbejdsmarkedet for en stund?

0 Søde tanker skrives her
3

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1