Franskbrød lavet på ost

Franskbrød lavet på ost er et godt bud på et brød som er helt uden sukker, mel og gær. Dette brød er så lavt på kulhydrater at man, selvom man lever striks LCHF, kan spise det. Det smager godt, både når det er helt friskbagt, og når man nogen dage efter ønsker at riste det. Du kan bruge alt slags pålæg på, så jeg vil sige det kan tilpasses enhver smag.

Her ser du de varer jeg har brugt i 👇

Æg, fiberhusk, chiafrø, ost, hørfrø, og pofiber.

Æg, fiberhusk, chiafrø, ost, hørfrø, og pofiber.

Brødet inden det får 40 min. i ovnen. Brødet lige efter 😋

Brødet inden det får 40 min. i ovnen og 
brødet lige efter 😋

Hvis ikke man er vant til brød der er bagt uden mel skal man nok smage nogen skiver før man vænner sig til den anderledes konsistens. Der er ikke noget der kommer op på siden af det brød man køber hos bageren, men jeg vil mene at dette kommer fint med, og jeg vil ikke bytte. Min mave fungerer langt langt bedre uden korn, og jeg er ikke i tvivl om at dette er det rigtige for mig.

Lækkert brød som jeg sagtens synes kan hamle op med alm brød

Lækkert brød som jeg sagtens synes kan hamle op med alm brød

Opskriften finder du på bloggen her 👇  Det er Sille som er bloggeren og hun har flere LCHF ideer

https://myfattyassets.wordpress.com/category/morgenmad/

Giv det en chance og vend tilbage med ris og ros 👍

Bon appetit 😋

Du finder dine varer lige her

 

Andre skønne indlæg i denne stil

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 tanker

 • SVAR

  Tak kære du. Dejligt at du kan lide brødet, og jeg giver dig ret, det er også lækkert når det er ristet 👍

 • SVAR

  Tak for linket! 🙂 Jeg er glad for, at du kan have glæde af opskriften! Sikke en fin blog du har forresten. 🙂

  • SVAR

   Hej Sille. Du kan tro at jeg har glæde af din opskrift. Brødet smager super godt og er noget af det tætteste jeg er kommer på et alm brød. Jeg synes det har en god konsistens ! Tak for ros af bloggen 🙂 Jeg lurer med hos dig ;-))