Frokostvafler

Her til aften har jeg lavet frokostvafler, som består af hytteost, valnøddemel, HUSK, æg, karry, salt, gurkemeje  og fløde, Jeg lavede bare fire stk. og de var ment som en frokost idé men pludselig lå der også en på min tallerken til aftensmaden. Det endte med at jeg spiste grøntsager som var vendt på panden i smør, og en karryvaffel. Jeg har stadigvæk tre tilbage og mon ikke der lander en enkelt eller to til min frokost i morgen. 😉 Jeg har rørt en æggesalat sammen som vil passe perfekt til karryvaflerne.

Squash, rød spidskål, og broccoli.

Squash, rød spidskål, og broccoli.

Frokostvafler med karry.

Frokostvafler med karry.

I øjeblikket er der ingenting tilbage af vores aftensmad, og det må betyde at jeg enten laver for lidt og ellers smager det bare så godt at vi overspiser 😆  Det giver mig lidt udfordringer i forhold til min frokost hvor jeg foretrækker rester fra dagen før. Nu har jeg så frokostvafler, men de holder jo ikke mere end et par dage-og hvad så ? Jeg er gået i tænkeboks, men hvis du sidder og brænder inde med en idé eller to, så er jeg lutter ører 😊

Min frokost kom til at se sådan her ud, og den smagte lige så godt som jeg forventede 😇

Frokostvaffel med karry og æggesalat 😋

Frokostvaffel med karry og æggesalat 😋

Jeg laver tit vafler, men som regel er de søde i det og mest tænkt som morgenmad. Efter jeg har fået smagt for min frokostvaffel vil jeg forsøge mig med flere slags med grøntsager i. Jeg har kigget på denne her fra Madbanditten :

http://www.madbanditten.dk/2015/04/08/groenne-vafler-med-spinat-og-urter/

Kig med, eller bag dem før mig, og lad mig høre hvad du synes om dem  👍

 

Andre skønne indlæg i denne stil

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *