Ikke low carb

I dag har Max og jeg spist alene til aften og det blev ikke low carb. Max bestemte hvad vi skulle lave, og han havde lyst til frikadeller, tzatziki  og kartoffelsalat. Så det var hvad vi gik i gang med. Kartoffelsalat er jo ikke low carb, men det er til gengæld heller ikke noget jeg får ondt i maven af, så vi gik glade i gang. Max lavede kartoffelsalaten (jeg skrællede kartofler,-3 kg.) ! Og jeg fik styr på dellerne. Vi havde tzatziki i forvejen. Frikadellerne måtte ikke indeholde andet end salt, peber og løg. Ikke noget med sydlandske krydderier og hvad jeg ellers finder på, Max ville have en helt almindelig frikadelle. Okay så.  Men da jeg ikke tåler løg blev løgene erstattet med den grønne del af forårsløg. Det smagte faktisk helt okay. Vi brugte ingen form for mel.

Frikadeller, kartoffelsalat, og tzatziki 😊

Frikadeller, kartoffelsalat, og tzatziki 😊

De næste tre dage står i overraskelsens tegn, så vi må se hvad dagene byder på af retter. 😁

Andre skønne indlæg i denne stil

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *