Så lykkes det

Endelig lykkes det mig at få ikonet på min blog som henviser til blogloving og facebook. Det tager tid at sætte sig ind i og jeg må indrømme at jeg ikke er helt tilfreds endnu. Men kommer tid, kommer råd, ikk`? Jeg var også i fuld gang med at tilføje instagram, men det driller helt vildt. Jeg vil jo gerne have en profil som kun viser billeder som er fra familiefristelser. Ikke mine private familiebilleder. Hmm how to do ? Jeg googler mig vel frem til det som med alt det andet, men for pokker hvor har det drillet, så nu gider jeg ikke mere i dag. Jeg er bare glad for at de andre to ting lykkes for mig.

Jeg har en lang dejlig lørdag foran mig i morgen, ahhh hvor jeg glæder mig. Der skal bruges tid i køkkenet til at kokkerere og lave lækkerier. Og mon ikke også barnebarnet kigger forbi ?

Hvis du sidder og læser med og har et godt råd til min problematik omkring instagram så byd endelig ind.

Sov godt allesammen

Follow my blog with Bloglovin

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *