Kanelkager

I morges gik jeg i gang med at lave det jeg troede skulle ende med at være kanelsnegle, men ak, jeg synes slet ikke de ligner eller smager som snegle. Men de smager godt, bare ikke af onsdags snegl fra Guldbageren. Jeg har allerede selv spist tre stk.så det er ikke fordi jeg synes de skal gemmes væk fra gæster, jeg tror bare det er vigtigt at man ikke kalder dem snegle, da det giver visse associationer 🙂

Jeg har brugt 4 æg, smør, fløde, kokosfibre, hjemmelavet mandelmel, HUSK, sukrin gold, kardemomme og lidt salt.  Kanelsnask består af smør, chokolade, kokossukker og kanel.

Alle mine indkøb er foretaget her i LCHF butikken.

Du kan se hvordan arbejdet skred fremad her👇

Dejen er rørt sammen og lagt på bagepapir med smør. Nederste billede er den glattet ud med ekstra bagepapir ovenpå og dernæst kanelsnask på 😋

Dejen er rørt sammen og lagt på bagepapir med smør. Nederste billede er den glattet ud med ekstra bagepapir ovenpå og dernæst kanelsnask på 😋

Fin lang dejrulle som er klar til at blive skåret til små kanelkager

Fin lang dejrulle som er klar til at blive skåret til små kanelkager

Det færdige resultat 😊

Det færdige resultat 😊

Madbanditten har kanelsnegle her

Resten af min lørdag er gået med at vaske tøj og alt det andet kedelige man ikke kan slippe for, men også en lille cykeltur til BabySam i Valby blev det til. Barnebarnet skulle nemlig have en ny rangle (eller to) hun er nemlig allerede super bevidst, og kan række ud efter ting og putter alting i munden. Og det kræver altså, at der er noget der er værd at putte i munden.(og noget uden giftstoffer) Men lillepigen kræver også, at der skal være forskellige ting på (både med riller og huller og lyd) og de rangler hun havde i forvejen levede ikke op til hendes strenge krav, og derfor måtte mormor ud at cykle. hi hi hun skal nok få styr på mig den lille trold.

Jeg kunne godt tænke mig at smide mig på solsengen i morgen, og bare nyde at det er sommer, men lige nu ser det ikke ud til at vejret bliver til det. Men så må jeg jo smutte i køkkenet og lave det jeg nyder allermest.

Rigtig god aften

 

Andre skønne indlæg i denne stil

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 tanker

 • SVAR

  De er guf ! Dem må jeg prøve at lave til mine mænd herhjemme en dag 😁👏🏼

  • SVAR

   Dejligt at I kan lide kanelkagerne 👍 Du siger bare til og så sender jeg dig den nøjagtige opskrift 😋

   • SVAR

    Selv tak ❤️

 • SVAR

  Og lillepigen og hendes mor siger endnu engang tak for gaven , det er nu blevet ynglings legetøjet , der konstant sidder i munden 🙈 hihi..