Vil du ændre livsstil LCHF/ FODMAP

Ja hvorfor egentlig LCHF/FODMAP ? image
Bare fordi, fristes jeg til at skrive.  Nej, men altså, når man spiser lidt utraditionelt bliver man hele tiden stillet de samme spørgsmål. Men mest af alt, af nysgerrighed. Og det er jo positivt.

En livsstil, ikke en kur !

En livsstil, ikke en kur !

Jeg spiser en blanding af disse to kost-stile fordi det er hvad min mave fungerer bedst med. Det er nu LCHF der fylder mest i min hverdag. Det har givet mig den mest vidunderlige ro i kroppen. Jeg smed nærmest sukker, brød og andre kulhydrater ud fra den ene dag til den anden. Det var en udfordrende periode og jeg brugte oceaner af tid på at Google opskrifter uden mel og sukker. Så den dag hvor min kollega tippede mig om Madbanditten , er en stor dag i mit liv. Hold nu op hvor fik jeg fart på opskrifterne. En helt ny verden åbnede sig for mig og hun blev min guru. Jeg slugte alt hun skrev og kastede mig ud i alle opskrifter. “Desværre” tåler den kære Madbandit fint blomkål og spiser det ofte, sammen med de andre sunde kåltyper. Og det er dejligt, for hende. Jeg tåler bare overhovedet ikke det mindste blomkål. Altså, vi snakker fosterstilling i tre dage ! Av. Det samme sker når jeg får brød/gluten.  Det er bare slet ikke en mulighed i mit liv. Til gengæld har mange andre nye døre åbnet sig, og det er jeg taknemmelig for 🙏

Jeg skal ikke klage. Jeg har det godt. Jeg savner ikke brød længere, eller.. Jo når jeg ser en croissant 😄 men ellers ikke. Jeg spiser sjældent brød erstatninger, egentlig mest fordi, at selv stenalderbrød kan give mig for meget larm og uro i maven, og det gider jeg bare ikke mere.

Så her hos familiefristelser finder I ikke opskrifter indeholdende blomkål, men andre kåltyper  i mindre mængder , og de fleste andre ting forsøger jeg mig med.

Andre skønne indlæg i denne stil

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *