Laksesalat

Har du prøvet at lave din egen laksesalat ? Jeg kan godt garantere dig for at det bliver en succes. Hold nu op hvor smager det bare godt. Og så er det drøn nemt og hurtigt. Win win. I går havde jeg en rest af en laksefilet, som jeg tænkte skulle bruges til laksesalat, så den skar jeg i små tern, og gik i gang med at røre Hellmanns mayo op med lidt cremefraiche, indtil jeg synes den havde en god konsistens. Så pressede jeg lidt frisk citron i, samt salt og peber. Jeg smuttede i Fakta for at købe en pakke røget laks i skiver, som jeg brugte et par skiver af (som jeg skar i små tern) til at komme ned i salaten. Jeg tog en tsk.fuld revet frisk peberrod og kom i, og jeg vil næsten tro, at det er denne peberrod som gør den ekstra lækker i smagen. Nam nam. Jeg har før lavet denne salat til vores påskefrokost og alle var mega begejstret. så hvis ikke du har prøvet den endnu, så hop endelig ud i det nu. Måske allerede i dag hvor der er høj solskin og en lang dag udenfor i det gode vejr ? Jeg ristede et stykke af mit ostebrød fra forleden og lagde laksesalaten herpå. Jeg skal med garanti have sådan en mad igen i dag. Det er nemt og jeg var mæt i 5 timer. Whats not to like ?

Laksesalat på ristet ostebrød

Laksesalat på ristet ostebrød

Min inspiration har jeg fundet hos madbanditten, hvis du ønsker flere forskellige opskrifter kan de findes her:

http://www.madbanditten.dk/2012/06/22/laksesalat-med-peberrod-og-karse/

Andre skønne indlæg i denne stil

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *