Hjem Hvem er jeg Hvem er jeg 😊

Hvem er jeg 😊

af Linda
Her er jeg på en dejlig sommerdag i København

Her er jeg på en dejlig sommerdag i København

Livet er en forunderlig størrelse, fyldt med surt, sødt, salt og peber. Mest af alt, er det helt vidunderligt 😀

Jeg hedder Linda, er 46 år og lykkelig gift med Bo. Jeg er mor til fire børn hvoraf de to er flyttet hjemmefra.

Jeg tror på at noget af det bedste du kan gøre for dig selv er at have et stabilt blodsukker. Det kan godt lykkes for dig, at slippe din trang til søde sager, som sodavand, kager, brød, slik og alt det andet som giver dig kortvarig energi. Du kan bla.gøre det ved at leve efter LCHF principperne, det gør jeg, og jeg har aldrig haft det bedre. Jeg har fundet min form for LCHF som passer ind i min familie, jeg lever ikke 100% efter det, men tæt på. Jeg spiser aldrig noget der indeholder mel, og kun sjældent sukker. Der er ikke nogen af os der skal leve præcis “som naboen”. Vi skal hver især finde den retning som passer os, og denne livsstil passer perfekt til mig og jeg har nu levet sådan her i to år.

I dag har min søn fundet på at vi skal have en fælles blog. Men vi kender jo børn, og jeg ved da godt at det bliver mig som står for bloggen og det passer mig rigtig godt. Men super at han fik sat mig i gang.
Den skal handle om vores liv med div. allergier i vores familie. Den skal handle om mad og vores daglige udfordringer med madplanlægning. Der skal ligges opskrifter op og billeder af vores mad og skøre ideer. Vi har laktoseintolerance, irritabel tarm og gluten sensitivitet at tage hensyn til og det kan godt være lidt svært indimellem. Og så lige støv og parfume allergi, on the side.
Det er Kian på 12 år som er laktoseintolerant, og jeg selv der er sensitiv overfor gluten, og visse andre fødevarer, og derfor spiser delvis FODMAP/LCHF . De andre i familien spiser “helt normalt”
Vores blog skal favne vidt og der skal ikke lægges fingre imellem, eller det er ihvertfald vores udgangspunkt.


Tilføjelse:

Jeg er ikke læge. Jeg er ikke diætist. Jeg er ikke kok. Jeg er ikke ernæringsekspert. Jeg er bare nysgerrig på kroppen og hvordan den fungerer på alt hvad vi putter i munden. Hos familiefristelser finder du mine tanker og de opskrifter jeg sætter pris på. Håber du har lyst til at følge med, og kommenterer med dine tanker. Du kan evt. skrive dig op til at få mail når der lander nye indlæg her på bloggen. Det gør du ved at skrive dig på her ude i højre side lidt længere nede på siden, under “follow familiefristelser”

Knus og kram fra Linda

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker