Wiiiii højbede 😀

Mon denne bunke jord kan ende med at gøre nytte 😉

Mon denne bunke jord kan ende med at gøre nytte 😉

I dag er min mand startet på at lave et højbed til mig. Det er et stort ønske, da vi så kan være sikre på friske grøntsager uden sprøjtegifte. Jeg vil også gerne have et bed til krydderurter, mums de hsætter bare prikken over i’et i de fleste retter, og så pynter de også.

Jeg er nu ikke til megen hjælp, for jeg ligger på sofaen og er snotforkølet, og har mega ondt i halsen. Er ellers temmelig ivrig efter at komme i gang 👏  Så jeg ligger her og kigger ud på en smuk blå himmel og drømmer om alle de ting jeg skal bagefter.

Mht højbede, så er det lidt af en videnskab hvad der skal plantes og såes, og tidspunkter for det. Så her bliver nettet igen brugt til at blive klogere, men også kloge familiemedlemmer er indkaldt til gode råd og vejledning. Jeg kan sket ikke vente med at komme igang og se resultater, og ikke mindst smage på de færdige grøntsager 😋

 

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 tanker

  • SVAR

    Glæder os til at høre mere om hvilke grøntsager og krydderurter der er blevet plantet, samt hvilke lækre retter der en dag kommer ud af det ! 🙂

    • SVAR

      Det kan du se i dagens indlæg 😉