Hjem Ingen mel De vildeste snickers og bounty

De vildeste snickers og bounty

af Linda

Jeg skal sige dig at jeg lavede de lækreste snack i weekenden da vi var mange samlet. De vildeste snickers og bounty som var lavet fra bunden. Det var virkelig en succes. Jeg har lavet begge dele før, og det er opskrifter jeg vil blive ved med at vende tilbage til. Jeg har fundet opskrifterne i madbandittens første bog “spis dig mæt og glad”. Nogen vil måske sige at det er for bøvlet at lave noget, som man kan købe på fem minutter, men jeg synes altså at disse lækkerier overhaler den købte version mange gange.

Se lige her en gang 👇

En god kop kaffe og lækker chokolade

En god kop kaffe og lækker chokolade

Snickers og bounty 😍

Snickers og bounty 😍

Det eneste minus er at man skal spise dem ret hurtigt fordi de smelter. Men det lever jeg nu fint med 😉

Du finder opskriften her :

HER hos madbanditten for snickers

Og for bounty kan du klikke HER

 

Måske kaster du dig over dem i weekenden, men husk de tager tid, mest fordi de lige skal en tur i fryseren. De er ikke besværlige at lave ! Start evt dagen før I skal have dem ☺️

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker