Kokoskager med chokoladesmør

Kaffe og kage

Kaffe og kage

Kokoskager med chokoladesmør er ikke sprøde, men de smager godt ! Jeg vil derfor ikke kalde dem for hverken kiks eller småkager men holde mig til “kager” for ikke at sende forkerte signaler 😜  Måske er det i virkeligheden det skønne chokoladesmør som gør dem gode, jeg vil ihvertfald ikke undvære det 😋

Kagerne består af hasselnødder, kokos, solsikkekerner, vaniliepulver, æg, smør og sukrin gold. Opskriften har jeg funder hos Madbanditten.dk i hendes bøger  “mæt og slank” og “brød og kager”

Chokoladesmør er meget simpelt at lave og kræver kun to ingredienser. Du skal bruge lige dele smør og chokolade 100/100 og smelte det sammen i en gryde. Så hælder du det i en lille skål og sætter det i køleskabet et par timer til det er stivnet. Når du tager det ud så pisker du det igennem med din el pisker hvilket vil gøre det dejlig luftigt. Det er nu klar til brug 😉

Kokoskager 😋

Kokoskager 😋

Her med chokoladesmør. Nam nam

Her med chokoladesmør. Nam nam

 

Andre skønne indlæg i denne stil

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *