Højbed del 2, wiii vi er færdige

I dag er vores højbed blevet færdig, hele to stk.af slagsen, faktisk ! Jeg har fået både grøntsager og krydderurter. Jeg glæder mig til de vokser op og jeg kan “hæve indsatsen”. Jeg har plantet; pastinak,persillerod,gulerod,salat,meloner,peberfrugter, ruccola,forårsløg,porrer,timian,oregano, mynte,og rosmarin. Yummi siger jeg bare 😋

Min moster og onkel var her og hjælpe mig med at få alle tingene plantet. De skulle hjælpe mig med at finde den rette afstand og dybde. Gudskelov siger jeg bare, for det er ikke helt nemt når det er første gang. Min (drømme)mand 💞 havde knoklet flere dage for at bygge dem til mig, og jeg synes de er blevet super flotte 👍😀 I kan selv bedømme dem ud fra billederne her 👇

Færdigbygget højbed med nyplantet grøntsager

Færdigbygget højbed med nyplantet grøntsager

Se hvad min mand kan 👏

Se hvad min mand kan 👏

Man kan jo stort set plante hvad man vil, det er kun fantasien der sætter grænser (og de danske temperaturer) Jeg har valgt de grøntsager og krydderurter som vi bruger mest i vores madlavning. Næste gang vil jeg plante kartofler, for det er virkelig noget som bringer lykke hos yngste barnet 👍

Måske skal jeg starte med at opdrage på de to firbenede som vi har i familien 😏 Jeg har nemlig lige været ude for at tjekke mine grøntsager og to af peberfrugterne var fladmaste 😩 og det var tydelige fodspor af en stor rottweiler 😕 øv, så jeg må være lidt mere efter de to bæster.

Har du nogen gode ideer eller erfaringer med højbed/grøntsager som du kunne tænke dig at dele ud af ? Jeg er lutter ører og klar til nye udfordringer 😀
Jeg regner med resultater af vores grøntsager i juni/juli måned og tænker om man så “bare” kan plante noget nyt og andet, eller skal man vente til næste år ?
Har du fået lyst til at få bygget dit eget højbed, men ved ikke hvordan ? Jeg kan anbefale ham Her

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 tanker

  • SVAR

    Lækkert at du er glad for dine højbede. 😘😘

    • SVAR

      Ja for dælen da !