Kyllingedeller med squashetti

Kyllingedeller med squashetti

Kyllingedeller med squashetti

I går fik vi de gode kyllingedeller igen, og denne gang fik jeg squashetti til. Hvis ikke du allerede har prøvet disse frikadeller, så synes jeg bestemt du skal kaste dig ud i det. Du bliver positivt overrasket. Hvem skulle have troet at bacon ville gøre sig så godt, rå, i kyllingedeller og så ovenikøbet med haricot verts og rød peber til. Alle herhjemme spiste godt til, og det er da et kvalitetsstempel der vil noget. Kyllingedeller med squashetti er et godt og mættende måltid. Jeg havde stegt min squashetti på panden med rød peber og chili. Nam nam.  Jeg havde græskarkerne smør ved siden af.

Du finder opskriften her :

http://familiefristelser.dk/?s=frikadeller

Hvis nogen har et andet godt forslag til ændringer i denne opskrift så meld endelig ind, for der er altid plads til forbedringer.

I morgen skal jeg ud at spise, så det bliver spændende at se hvad der er at vælge imellem. Måske noget nyt, noget at blive inspireret af. Who knowes ?

Rigtig god dag

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *