Squashettitaffel

squashettitaffel som den så ud hos os i dag. De andre spiste ris til.

squashettitaffel som den så ud hos os i dag. De andre spiste ris til.

I dag har vi fået squashettitaffel, eller de andre fik ristaffel, men da jeg kun sjældent spiser ris så dampede jeg lidt squashetti og spiste det i stedet for. Det smagte herligt ! Men hvad smager ikke godt når du hælder karryflødesovs hen over ?  Jeg vil gerne indrømme at jeg var gået all in med denne sovs og fik vist også lavet liiiidt for meget, men jeg hader bare når der er for lidt.

Min sovs er lavet på smør, karry, fløde og philadelphia, så man skal ikke være fedt forskrækket her. Du kan selvfølgelig vælge at lave den på gammeldags manér, men det duer ikke når man lever LCHF som mig.

I de små skåle er der peanuts, kokos, ananas og rosiner. Og så selvfølgelig min skål med squashetti. I modsatte ende er det drengenes ris du kan se i skålen. På billedet havde jeg glemt mangochutney, men det fik vi også.

Det var en dejligt og mættende måltid. Alle spiste op. Der var en del sovs tilbage. ha ha.  Men hvem gider gå ned på sovs ? Ikke mig ihvertfald.

Min portion squashettitaffel

Min portion squashettitaffel

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *