Græskarkage

Græskarkage

Græskarkage

I går bagte jeg en græskarkage hvor der også er squash i, samt en hulens masse krydderier. Det var ikke en af de hurtigste kager jeg har bagt, heller ikke en af de letteste. Men den var alt arbejdet værd, bestemt !  Opskriften er fra madbandittens bog, og jeg vil anbefale at man laver den en dag hvor man har lidt ekstra tid. Den er super lækker, og man kan vel nærmest kalde den sund ? Du finder opskriften i bøgerne der hedder “mæt og slank” og “brød og kager”.

I opskriften står der at du skal bruge 300 gr. græskar. Jeg valgte at komme 400 gr. i ovnen “just i case”. Da jeg tog græskarret ud af ovnen og skar skrællen fra vejede hele herligheden nu kun 200 gr. ? Så der ryger altså en hel del væske fra og jeg vil derfor anbefale at du kommer 700 gr i ovnen bare for at være sikker på at du har nok. Jeg blev godt nok ærgerlig da jeg måtte lave en ny portion og vente i yderligere 35 minutter på at kunne komme videre.

Jeg tilgav min kage da jeg smagte den 🙂  Som glasur er der brugt philadelphia med sukrin melis samt citron og appelsin. Smager mega lækkert ! Både mig og yngste sønnen spiste to stykker hver, og det kunne vi jo også sagtens, for kagen er fyldt med grøntsager 😜

Mega lækker Græskarkage 👍

Mega lækker Græskarkage 👍

 

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *