Bananpandekager


Banan pandekager

Bananpandekager

Indlægget indeholder reklame.

Her kommer et lille hurtigt indlæg om de virkelig gode bananpandekager jeg bagte/stegte i går aftes. Det var meget impulsivt, og kun fordi jeg ikke ville smide de to brune bananer ud 😂 Ingen i familien ville have en banan, og så måtte jeg jo “finde” på.

I mit køleskab stod der 50 gr hytteost og grinede af mig, så det smed jeg i en skål sammen med to æg. Jeg fandt min stavblender frem og blendede de ækle klumper ud. Så tilsatte jeg bananer, og div nedestående ingredienser.

bananpandekager : 

2 bananer

50 gr. Hytteost 4,5%

2 æg

1 spsk HUSK (loppefrøskaller)

1 spsk kokosfibre

1 tsk kanel

1/2  tsk vaniliepulver

1 spsk kokossukker (kan sagtens undlades, babanen er sød i sig selv)

Dem som ikke ligger inde med kokosfibre kan evt bruge 1 spsk HUSK mere.

Jeg køber mine special produkter her

Bon appetit alle sammen.

Chokoladesmør :

NB. Det smager virkelig lækkert med chokoladesmør ovenpå. Det laver du ved at blande lige dele smør og mørk kogechokolade (jeg brugte 100 gr. af hver). Du smelter delene sammen i en lille gryde og rører dem godt sammen. Hæld chokolademassen op i en skål/blenderkrus og sæt det i køleskabet i en time. Når tiden er gået tager du din håndmixer og pisker godt rundt. Nu har du en dejlig luftig chokolademasse, lige til at smøre på 🙂

pandekager "coming up"

Dette indlæg indeholder affiliate links. Det betyder at jeg modtager et mindre beløg hvis du køber noget i den pågældende webshop. Prisen er den samme for dig-men du kan på denne måde vælge at støtte mit arbejde med bloggen. Jeg linker altid kun til produkter som jeg selv bruger og kan stå inde for.

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *