Hvad spiser jeg ?

Eksempel på min morgenmad 😋

Eksempel på min morgenmad 😋

Er jeg den eneste der indimellem drømmer om halvtids job, eller endnu bedre ! Jeg drømmer om at have mere tid til mine børn og madlavning. Om at have tid til at at kræse om min familie med lækker hjemmelavet mad og tid til at finde nye inspirerende opskrifter. Mand, jeg synes at det er en udfordring når jeg hver søndag sidder og skal lave ugens madplan og indkøbsliste. Men jeg gør det, for det sparer mig tid og penge. Når planen er lagt kommer der ro på mig. Det hænder at jeg glemmer det og så sparker jeg mig selv bagi, for jeg kan ikke bare smøre mig en rugbrødsmad eller købe fastfood med hjem. Det kræver at jeg ved hvad der er i maden, og det gør jeg sjældent når det er mad udefra.

Min morgenmad er faktisk den som i starten gav mig flest udfordringer. Jeg har så langt tilbage jeg kan huske spist ristet brød med smør og pålæg til morgen. Så da jeg pludselig gik i gang med pander eller gryder om morgenen var der tale om en større ændring i mine morgen ritualer. I dag tænker jeg ikke mere over det og jeg synes ikke det tager længere tid. Jeg laver tit røræg, eller omelet med ost og skinke. Jeg er særlig vild med spejlægstoast og spiser det ofte. Jeg har altid grøntsager til min morgenmad, det behøver ikke være andet end tomat, agurk, avocado, men der skal værre noget. Jeg kan også sagtens spise laks, eller en rest fra aftensmaden. Det mætter vildt lang tid og jeg er ikke sulten før til frokost.

Min frokost er de fleste gange rester fra aftensmaden og ellers salat med kylling  jeg har også altid stenalderbrød i fryseren hvis nu jeg skulle løbe tør for ovenstående. Jeg har også tit madpandekager på frost, de er altid lækre med forskellig fyld, og meget bedre for min mave end stenalderbrød.

Men maden vi indtager betyder meget og det er hvad bloggen kommer til at have som omdrejningspunkt. Vi har alle sammen forskellige grunde til at spise som vi gør, og jeg gør som min mave siger og den kan immervæk tale med store bogstaver indimellem 😜

 

 

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *