Hjem Fødselsdag Lagkage

Lagkage

af Linda
Melfri lagkage fyldt med frisk frugt og smagfuld piskefløde

Melfri lagkage fyldt med frisk frugt og smagfuld piskefløde

Til min søns 15 års fødselsdag havde jeg travlt i køkkenet. Der skulle lækkerier på bordet og hans favoritter skulle være som de plejede. Jeg fik lavet to almindelige lagkager, og så denne mel fri som du ser på billedet. Jeg fik også bagt en kanelkage (med mel), bounty, snickers, 50 boller, 2 bagplader chiaknækbrød (total yndlings!) og osteboller. Mums der var rigeligt til alle.

Set fra siden, jeg prøvede at fange de mange lag af pandekager. ;-)

Set fra siden, jeg prøvede at fange de mange lag af pandekager. 😉   (ikke nogen succes 😀

Når du pisker flødeskum med vaniliepulver (ikke vaniliesukker) bliver det bare SÅ lækkert. Virkelig. Når du så ligger det imellem dine lagkage/pandekagebunde, så WOW 🙂  Jeg havde blendet frosne hindbær og dem blandede jeg med halvdelen af den piskefløde jeg havde pisket. Det kom på bundene lag for lag og så toppede jeg med det sidste af den lækre piskefløde som var blandet med vaniliepulver. nam nam.  Jeg vil næsten tro at det var denne lagkage som vandt størst succes, men det skyldes nok også, at de to andre var lavet samme morgen. Alle ved jo at de har bedst af at blive lavet aftenen før, hvilket jeg også plejer at gøre. Men vores køleskab stod af sidste mandag og vi har derfor et lille et ståede som slet ikke kunne indeholde alle mine fødselsdags forberedelser. ØV. Køleskabs reservedele er 14 dage undervejs. Virkelig bare øv. Og køleskabet er kun 3 år gammel. Mere øv. Koster 3000,- for reserverdele. øv med øv på.

Rigtig god weekend 🙂

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1