Pastinak bagt i ovnen

image

Pastinak bagt i ovnen er mega lækkert. Jeg er fuldstændig solgt til denne ret, og jeg kunne slet ikke stoppe med at skovle i munden,så nu sidder jeg her og er alt for mæt. Nå, det er jo lidt af et luksus problem, men jeg synes bestemt at opskriften skal deles med jer alle, og så er jeg også sikker på selv at kunne huske hvordan man laver den,når først den er forevigtet her.

Du skal bruge :

3 store pastinakker

En håndfuld champignon

1 spsk røget paprika

2 1/2 dl. fløde

En stor håndfuld revet ost, ca. 100 gr.

1 rød peberfrugt.

Sådan gør du :

Skræl din pastinakker og skær enderne af

Skrær dem i lidt tykke skiver og del dem på tværs

Hæld dem i et ovnfast fad og tilsæt paprika, fløde og champignon.

Sæt herligheden i ovnen i 25 minutter og tilsæt nu peberfrugt og revet ost.  Nu skal retten tilbage i ovnen i 5 minuttter indtil osten er smeltet.

Vi spiste hambugerryg til og det smagte herligt. Jeg er sikker på at dette vil blive en farvorit herhjemme. Prøv den !

Bon appetit.

image

Andre skønne indlæg i denne stil

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *