Hjem LCHF Varierer dit tilbehør

Varierer dit tilbehør

af Linda

image

Hjemme hos os består kunsten i at varierere kosten, fordi vi bliver så hurtigt trætte af at spise det samme. Det er temmelig lukseriøst, det ved jeg godt, men nu hvor vi bor i Danmark og har det mulighed så er det hvad vi gør.

Jeg forsøger hver dag at finde på noget nyt, det betyder ikke at vi ikke har vores farvoritter og  retter som går igen, men bare at jeg synes det er spændende at eksperimentere og smage nyt. Det er som regel krydderierne jeg flytter lidt rundt med, men også forskellige grøntsager når vores bord. Nogen kan vi super godt lide, og andre kan bare overhovedet ikke finde tilbage til vores middagsbord 😉

I går skar jeg en squash i skiver og penslede med olie, salt og timian og bagte dem i ovnen sammen med gulerødder der fik samme tur. Det smagte godt og jeg synes det var nemt, billigt og sundt.

Bon appetit

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1