Hjem LCHF What´s for dinner ?

What´s for dinner ?

af Linda

 

What´s for dinner ? Det er bare noget af det første drengene spørger om når de kommer hjem, og nok også noget af det sidste jeg tit tænker på sent om aftenen. Det er bare svært, indimellem, af finde på. Vi vil jo helst have lidt forskelligt, en god og varieret kost. Det bedste er når jeg laver min ugeplan, så bliver jeg så glad for mig selv 😉  Det er så skønt at jeg kan hive ud af køleskabet hver dag når jeg har ordnet størstedelen af indkøbene om søndagen. Meeen dèt er længe siden jeg sidst har gjort det. Det skyldes naturligvis min ret dårlige periode som jeg heldigvis er på vej ud af nu. Men nu, i dag, i dette skrivende øjeblik, planlægger jeg de næste 6 dage ! Hva siger du så ? Hop endelig med på vognen hvis du er lige så fantasiforladt som mig. Det vil glæde mig hvis jeg kan inspirere dig 🙂

Værsgo :

Tirsdag; kyllingefilet med spiralquice (opskrift længere nede)

Onsdag : Ovnbagt laks med rød chili og ingefær

Torsdag : Hotdog (ja det skal gå stærkt for jeg skal shoppe julegaver)

fredag: stegt flæsk og en dejlig fed persillesovs

Lørdag: Kylling i rød karry med ris

Søndag: Mexi pandekager med okse/kyllingkød

Sådan !  Hvor svært kan det være ? øhhh ret svært…

Du skal bare tilsætte de krydderier du allerbedst kan lide, og ikke kun dem som du vil se mig bruge. Jeg har jo 7 uger foran mig med meget få krydderier (bare indtil jeg får styr på maven).

Kyllingefilet med spiralquice, er bare kylling stegt på panden, i smør ! og spiralquice er en hel masse æg der er pisket sammen med forskellige grøntsager. Min er lavet med hokaidogræskar, squash og søde kartofler. Jeg har en opskrift på den her : http://familiefristelser.dk/?s=spiralquiche

Ovnbagt laks er 4-500 gr. fersk laks som jeg laver i ovnen. Du skal komme laksen i et ovnfast fad og krydre dem med salt og peber. De skal have 20 min. på 160*.       Imens de er i ovnen tager du et lille stykke ingefær og river det fint. Smelt 100 gr* smør i en gryde og tilsæt din ingefær og to tsk stødt chili. Når du tager laksen ud af ovnen hælder du din smør henover. Du kan spise grøn salat til, tomatsalat, eller kartofler. Du vælger din favorit.

Hotdog siger nok sig selv. Jeg laver brød uden mel og følger faktisk en opskrift fra madbanditten som jeg synes er god. Den er fra bogen “spis dig mæt og glad” og så laver jeg min egen remoulade, mest fordi jeg synes den smager bedst og den er hurtig at lave..

Stegt flæsk wauw det er altid lækkert ! Ind i ovnen med det, det bliver lækkert sprødt og imens kan du koncentrere dig om sovs og kartofler

Kylling i rød karry, her følger jeg en opskrift fra en thailandsk kogebog. Den smager herrelækkert. Skriv hvis du ønsker opskriften.

Mexi pandekager, er tortillas (jeg laver mine egne af majsmel, eller helst dem som bare laves på æg og HUSK) en masse krydret kød, salat, guacaomole og ost,- mums siger jeg bare.

Jeg ved ikke lige hvor mange som læser med, men hvis du ønsker en opskrift eller andre ting så skriv til mig i indbakken, så svarer jeg dig hurtigst muligt.  🙂

Tuttelu

 

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker