Choko/banan brownie

choko/banan brownie, super lækker

choko/banan brownie, super lækker

Husker du at jeg for lang tiden siden postede et billede på facebook af den lækreste brownie ? Jeg kunne ikke huske hvad jeg havde puttet i af ingredienser, men lavede i går, og her til morgen, nogen nye forsøg og NU er den her !

Opskriften lyder som følgende :

Choko/banan brownie:

  • 2 modne bananer
  • 2 tsk vaniliepulver (ikke sukker)
  • 2 spsk kokosmælk (jeg brugte Santa Marias ekstra creamy)
  • 2 æg
  • 3 spsk kakao
  • 1/2 dl sirup (evt.Agave eller ahorn)
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 60 gr. mørk chokolade

Tag alle dine ingredienser og blend med din stavblender, undlad bagepulver og mørk chokolade.  Når det hele er blendet fint sammen tilsætter du bagepulver og chokoladen som du har hakket groft.

Nu skal du komme det i en lille form som du har foret med bagepapir eller smurt med smør. Jeg brugte et fad på 12×23, som vist nok er det mindste af Rosendals. Hvis du bruger et større fad så flader de ud og ligner mere et chokofladbrød 😉

Ind i en forvarmet ovn på 180* i 30 minutter. De hæver flot, men falder sammen når de kommer ud. Lad den lækre brownie stå og køle ned inden du skærer den i mundrette bidder. Glasur efter behag, jeg synes ikke vi har haft behov for det.

Thats it ! Det er da simpelt, ikk´?

Rigtig dejlig weekend, nu vil vi smutte på strøgtur og nyde de hyggelige julemarkeder.

tuttelu

image

 

 

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *