Hjem Hverdagen Det var den jul

Det var den jul

af Linda

Det var den jul. I dag er det den 29 december, og alt juleræset er forbipasseret imens jeg har puttet mig under et tæppe på sofaen det meste af tiden. ØV siger jeg bare 🙄. Jeg havde glædet mig meget til at forkæle min famile, og bare hygge mig og være sammen med dem. Istedet for var jeg skidt tilpas med ørepine, snot i lange baner, ondt i halsen, feber og kvalme. ØV med øv på ! Jeg er sikker på det er en tilstand jeg har delt med rigtig mange andre 🤒. Bedre held næste år 😉

Der er blevet smovset i lækkerier med chokolade, marcipan, god mad og desserter. Ihvertfald for mine familiemedlemmer. Jeg har naturligvis ikke nydt særlig meget, smagssansen har det jo med at ryge fløjten når man er forkølet. Jeg har til gengæld nydt at se min familie hygge sig. Og så har jeg har nydt (efter sigende god) rødvin, som er blev skyllet ned i gavmilde mængder, i håb om lidt sammenhængende nattesøvn. Min nattesøvn er nemlig blevet forstyrret af at skulle nyse, og pudse næse og hoste indimellem. Ej men helt ærligt ? Det jo JUL.

Well anyway, i dag er det mandag og jeg har det godt igen. Det manglede da bare, jeg har jo et job der skal passes ikk´;-))  Faktisk et arbejde jeg holder meget af, og der er store ændringer på vej på den front. Det er en spændende og meget travl tid vi går i møde. Det er på med JA hatten og glæde sig til nye udfordringer og ansigter. De “gamle” ansigter vil blive SÅ savnet, de er slet ikke klar over hvor meget. Men man må følge med tiden, og på min arbejdsplads er der generationsskifte. Jo jo spændende ! Men altså…. Hulk og snøft ! Ved da godt det er en arbejdsplads, men når man er et lille sted som mig, så kommer man meget tæt på hinanden og det bliver nærmest din anden famile.  Jeg skal nok også blive super glad for min nye “famile” 🙂

I går fik jeg spændt mig så meget op at jeg fik lavet nogen madpandekager. WOW siger jeg bare. Det er nærmest det eneste jeg selv har stået for i mange dage. Ha ha. Bo stod for fyldet, vi (Bo) valgte nemlig at vi skulle lave mexi pandekager. Fyldet var to kyllingefileter som Bo havde kogt og dernæst trevlet i fine strimler. Han kom en udefinerbar krydderiblanding i, og skar rød peberfrugt, agurk, og tomat i tern. Der var faktisk også et iceberg salathoved men der lå en fed larve indeni og hyggede sig, så det røg ud.  Vi fik også guacamole til, en hjemmelavet en af slagsen, med creme fraiche 38%, spidskommen, stødt chili samt frisk chili ,salt og peber. Ikke særlig ophidsende, men alligevel okay. Bo havde også revet en god portion ost. Det blev til en herrelækker mexi pandekage, og der var nok kyllingefyld til at både Bo og jeg kunne have med til vores frokost i dag. Win win. Jeg har to stk. pandekager mere, så jeg har til de næste to arbejdsdage, der vælger jeg bare at komme ørredfilet i. Yihaee. I just love fish.

Se lige her hvor flotte og lækre de blev, og enormt velsmagende !

SÅ lækker !

SÅ lækker !

image

image

“Pandekagerne” er lavet af 4 æg, 4 æggehvider, græsk yoghurt, fløde, salt, HUSK, timian, og rosmarin.  Jeg fik 5 stk ud af denne portion, men mine er vist også ret store (hele panden) og lidt tykke i det. De mætter godt 😉

Tuttelu 😘

 

 

 

 

1 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

1 Søde tanker skrives her

Anette januar 3, 2016 - 11:20 am

mums !!! hvor ser det altså bare lækkert ud, det må jeg da prøve en dag 🙂

Reply

Skriv dine tanker

UA-78511755-1