Hjem Ingen mel Nyt år- ny start

Nyt år- ny start

af Linda
Laksetartar

Laksetartar

Rådyrmørbrad, ovebagte rosmarin kartofler og champignon sauce

Rådyrmørbrad, ovebagte rosmarin kartofler og champignon sauce

Jeg kom fint og meget roligt ind i det nye år. Det var en dejlig aften med min skønne mand. VI lavede dejlig mad og fik skønne vine til.

Vi lagde ud med at jeg fik laksetartar, og Bo fik rejsecoctail fordi han ikke er særlig vild med laks. ( meget mærkelig mand jeg er gift med 😉 ) Jeg synes til gengæld at det smagte så englene sang og jeg lavede heldigvis rigeligt så der også er til i dag.  Som hovedret fik vi rådyrmørbrad, med hjemmelavet champignon sauce, ovnbagte kartofler med rosmarin og blandet grøn salat. MUMS siger jeg bare. Jeg synes kødet var stegt helt perfekt, det var helt mørt og smagte sødt som nu vildt gør.  Desserten tog vi først efter klokken 24 fordi vi var helt proppet, men den bestod af Ben & Jerrys cookie Dough is, need I say more ? 😀  (ikke sukkerfri dessert, I know men det er SÅ sjældent og isen smagte GODT !)

Her til morgen gik jeg i gang med at bage et fladbrød som jeg har fået opskrift på af min søde svigerinde. Det smager godt og er ret tæt på almindelig brød konsistens. Imens det var i ovnen lavede jeg scrambled eggs, skar peberfrugter, tomater, og fandt et par skiver Serrano skinke frem. Da brødet var færdig efter 20 minutter smed jeg en pakke bacon i ovnen, det passede med, at da det var færdigt 10 minutter efter var brødet kølet lidt ned og vi kunne spise.   Det blev ikke lige det måltid jeg havde planlagt. Det smagte godt, det slet ikke det. Men Bo kastede nærmest maden i munden og var færdig efter max 6 minutter. Og så var han smuttet ! Jo jo den er god nok, selv tak for dejlig mad skat 😉  Nå, det var fordi han på ekstra bladet.dk havde læst at Hvidovre roklub var brændt ned i nat, og åbenbart også et hus som ligger helt tæt på Hvidovre kajakklub hvor Bo jo bruger en stor del af sin fritid. Det skulle angiveligt have påvirket kajakklubben med vinduer som er blæst ud,- tror jeg nok. Jeg har ikke hørt fra ham i skrivende stund, så hvem ved ? Tænker bare, at det jo er ekstra bladet han har læst det i 😉 så måske er det bare en raket som er sendt afsted i det tidlige morgentimer, og som har forvirret et træt fotograf ?  Ha ha I wish.

Fladbrød, scrambled eggs, Serrano skinke, bacon, tomat og peberfrugt

Fladbrød, scrambled eggs, Serrano skinke, bacon, tomat og peberfrugt

Har du lavet nytårforsæt ? Det har jeg ikke. Det gør jeg kun meget sjældent, jeg synes nemlig at nytårsfortsæt har det med kun at vare i 3-4 uger. Jeg synes det er bedre at tage et overblik over sit liv, og tænke over hvordan året er gået, og om der er noget der kunne blive bedre. Og det er der. Ihvertfald i mit liv. Jeg vil gerne se mere til min mand, jeg vil gerne have at vi får mere tid sammen, og tager afsted på weekender alene indimellem. Jeg vil også meget gerne have mere tid sammen med min veninder. Det har jeg planer om at gøre noget aktivt ved. Så må jeg følge op på dem når vi er omkring sommer og se om jeg er på vej i rigtig retning.  Mine børn vil jeg gerne være sammen med 24-7, men jeg må nok styre mig lidt hvis ikke jeg skal skræmme dem væk 😀

Fladbrød

Fladbrød

Noget andet jeg gerne vil gøre mere ved er at få rørt mig mere, men det lugter lidt af nytårsfortsæt som aldrig holder. Så det taler vi ikke mere om, jeg skal bare op på cyklen igen. Ikke så meget snik-snak, bare i gang !

GODT NYTÅR TIL ALLE <3

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1