Hjem Vægttab ? Jeg kan hjælpe!

Vægttab ? Jeg kan hjælpe!

af Linda
På vej til undervisning i LCHF

Ønsker du at gå ned i vægt ? Jeg kan hjælpe dig !

Et vægttab er personligt, og for mig er det vigtigt, at du føler dig tryg, og at du tør læne dig op af min erfaring.

For at jeg kan tune mig ind på dig, og dit behov og motivation, vil jeg gerne have en telefonsamtale med dig først. Jeg synes det er vigtig, at vi er på bølgelængde, og at du er klar til at ændre din livsstil.

Jeg bruger LCHF/KETO principperne fordi jeg ved de virker. Du kan evt. læse nogen af de Solskinshistorier jeg har bragt her på bloggen af andre som har brugt LCHF til vægttab.

Jeg synes det er svært at skrive en pris på et forløb, fordi det helt afhænger af hvor meget hjælp du skal have, og hvor længe du ønsker mig ved din side. Men af dem, som allerede har været igennem et forløb hos mig, har nedenstående ‘model’ været en succes. Din pris kan være mindre, eller højere, det ved vi første når vi har talt sammen.

Mest valgte model er den hvor jeg

– følger dig tæt i 5 uger

– Du får ny personlig kostplan hver uge

1 telefonsamtale hver uge på 30-45 minutter

– samt fri adgang til mail med spørgsmål og svar indenfor kort tid.

– Rigtig mange føler sig trygge ved at have mig med i ‘hånden’, og vores personlige kontakt sikrer dig, at hos mig er DU og dit vægttab i fokus.

– Prisen for dette er 2500 kroner.

Men hvad ønsker du ?

 • Kun samtaler ?
 • Personlige møder ?
 • Kun kostplaner ?

Min pointe er at det er dit vægttab og dig der er i fokus. Vi finder den fremgangsmåde som passer til dig.

Kort om LCHF;

LCHF står for Low-Carb-High-Fat. Altså få kulhydrater og højt fedtindtag. Vi sammensætter vores måltider af naturlige råvarer. Vi spiser mange grøntsager og meget salat. Vi spiser proteiner fra kød, fjerkræ, fisk og æg. Fedt får vi fra olier, smør, fede oste, fløde og lidt nødder og bær. .

Kornprodukter, sukker og stivelse er ikke en del af LCHF. I stedet for spiser du nu en kost som sikrer dig god og lang mæthed, god energi, stabil vægt, god søvn, og et mere stabilt stemningsleje.

Helt enkelt kan man sige at LCHF virker fordi dit blodsukker bliver stabilt, du får nemmere ved at regulere din appetit, fordi din krop nu bruger fedt som brændstof, i stedet for sukker. Fedt giver lang og stabil mæthed og pludselig kan du gå 5-6 timer mellem dine måltider, helt uden af føle sult, og det er da en kæmpe gevinst.

LCHF er ikke hokus-pokus. Det er helt almindelig mad, indkøbt i dit lokale supermarked. Det vil sige:

 • Masser af grøntsager, flest af dem som vokser over jorden.
 • Kød, fisk, fjerkræ, æg og vildt.
 • Naturligt fedt som smør (ikke et blandingsprodukt), gode olivenolier og kokosolie
 • Fede mælkeprodukter som piskefløde, creme fraiche 38%, græsk yoghurt 10% og fede oste.
 • Lidt nødder og bær
 • Vand, kaffe og te og danskvand. Pep evt. din vand op med mynte, frosne bær, agurk eller hvad du godt kan lide.

Vidste du at:

 • LCHF anbefales til folk med sukkersyge
 • LCHF giver stabilt blodsukker, og derved bedre appetitregulering.
 • LCHF giver lang og stabil mæthed
 • LCHF er kendt for vægttab, helt uden at være sulten.
 • LCHF ikke er en kur, men en livsstil.
 • LCHF er mad; grøntsager, kød og fedt. Ingen hokus-pokus.
 • Mange oplever en pænere, mindre tør, og blødere hud
 • LCHF giver fladere mave uden oppustethed.

Du skal holde dig fra

 • Kornprodukter, (ris, pasta, havregryn, brød, morgenmadsprodukter)
 • Fedt af dårlig kvalitet, dvs. margarine, transfedt, olier med højt indhold af Omega 6 (solsikkeolie, sojaolie, majsolie, tidselolie, vindruekerneolie etc.)
 • Sødemidler og light produkter.
 • Sodavand, saftevand, juice samt kage, slik og chips.
 • Forarbejdet mad
 • øl

Skal vi gøre det? Skal vi ændre din livsstil?

Book mig og lær alt hvad der er at vide om LCHF/KETO

Læs mere om mig og min rejse lige her

Skriv til mig; lindasbsorensen@gmail.com Du finder link til min mail øverst på siden.

OBS; Jeg er ikke læge, ikke diætist. Jeg rådgiver ud fra min egen erfaring med 7 år med denne livsstil.

Tidligere deltager skriver dette:

Jeg kontaktede Linda da jeg var umotiveret, fik cravings og var ked af at stå stille med vægten og syntes at jeg hele var lidt håbløst. Jeg vidste at keto var det rigtige for mig. Jeg kendte det jo nu og i bund og grund glad for det.
Jeg vidste efter første samtale med Linda at dette var det rigtige for mig at gøre.
Vi aftalte 5 uger…….5 uger hvor det kun skulle dreje sig om MIG, MIN kost, MIN motion og om hvordan JEG havde det. Det var ikke en gruppe hvor vi alle ville komme ind under EN kategori. Lige hvad jeg havde brug for.
Linda og jeg aftalte at dette 5 ugers forløb skulle indeholde en fuld madplan, en telefonsamtale hver uge og så kunne vi skrive sammen indimellem.
Jeg havde med det samme en følelse af at Linda var der for mig. Hun fornemmede hurtigt hvordan jeg havde det, hvad jeg kunne lide og hvad jeg kunne ændre.
Hver uge når jeg fik min madplan, blev
jeg så glad og kunne gå og glæde mig til de lækre retter jeg skulle lave (ok, lidt nørdet, det ved jeg, men elsker at lave mad der giver mening).
Da jeg startede med Linda sidst i januar 2020 var min vægt på 95,6 kg. Efter en måned var den på 93 kg, stødt og roligt på vej ned. Men der blev jeg så. Jeg lå lige mellem 92-93 og kunne bare ikke komme videre. Jeg var nu bare så tæt på at komme under 90 og jeg blev bare desperat, hvorfor lykkedes det ikke. Linda var hurtig og syntes at nu skulle vi prøve at snyde kroppen og se hvordan det ville gå.
Kraftig nedskæring af mælkeprodukter og nogle dage med 18 timers faste (fra aftensmad til frokost). Vupti, så kom madame under 90. Altså ikke bare sådan. Men det skete, jubiii.
Linda har lært mig meget at fokusere på mig selv. At vi alle er meget forskellige og at vi skal leve på forskellige måder, men med samme principper i keto. Jeg har lært at mærke efter hvordan min krop har det. Ved at ved min menustration er det normalt for mig at tage 2 kg på, uden at det skal ødelægge min motivation. Jeg ved også at jeg får ekstra cravings og så er det med at fylde lidt ekstra proteiner på i den periode.
Jeg har været så begejstret for mit forløb med Linda at jeg har kørt 3 gange 5 uger med hende. Det har været det hele værd og jeg vil gøre det igen, hvis jeg ryger lidt af sporet eller skal have reguleret i min kost.
Linda startede, midt i mit forløb, et hold op “snuden i sporet”. Det var jeg med på, selvom jeg ikke helt troede at det ville være så meget for mig (havde jo prøvet grupper). Det var SÅ godt. Linda er SÅ nærværende, så personlig og giver ikke kun gode råd og vejledning, men man bliver også tvunget til at tænke selv og mærke efter.

Linda, du har ændret så meget i mit selvværd, motivation og løftet mit hoved så jeg nu går rundt og er så stolt af mig selv.
Tusind tak for dig og det du gør.
Ps. Jeg er nu på 88kg
KH V.

UA-78511755-1