Hjem Snuden i sporet

Snuden i sporet

af Linda

Mit online forløb ‘snuden i sporet’ får sin debut mandag 6/4-20. Det kommer til at foregå i en lukket Facebook gruppe, mod betaling. Snuden i sporet er for alle der har interesse i lchf/keto som livsstil. Det kan både være dig der kender alt til principperne i forvejen, og dig der kun har hørt lidt om det.

NÆSTE HOLD STARTER MANDAG DEN 7 september. Du kan læse evalueringer fra tidligere deltagere længere nede på denne side.

4 ugers forløb

Snuden i sporet varer i 4 uger med mulighed for at tilkøbe personlige samtaler ved siden af . Jeg er aktiv i gruppen mandag, tirsdag, fredag, lørdag og søndag i tidsrummet 06-08 og igen fra 16:00-20:00 og besvarer spørgsmål. Onsdag og torsdag er jeg aktiv 06-08 samt 12:00-14:00.

Det er ikke et krav at deltage i gruppen på Facebook, men jeg vil virkelig anmode dig om det, om ikke andet, så bare en lille smule. Det er svært at få lov at hjælpe hvis ikke du giver dig til kende.

Som noget nyt kan du købe 3 samtaler i forbindelse med dit forløb, det koster 400 kroner. Jeg vil anbefale at vi tager en samtale lige inden holdstart, og en midt i forløbet samt en ved slutningen af ‘Snuden i sporet’

Jeg går live i gruppen 1 gang hver uge, her kan du stille spørgsmål, og jeg vil gøre mit ypperste for at svare og ellers vender jeg tilbage når jeg har undersøgt det.

Jeg lægger en generel kostplan ud hver uge med morgenmad + frokost + aftensmad forslag. Du kan vælge at følge min madplan eller du kan køre din egen. Jeg vil forsøge at lave kostplanen så enkel som muligt så den rammer en så stor gruppe som muligt.

OBS tilføjelse 2/5-20; Jeg har fået flere henvendelser vedr. kostplanen. Jeg tager udgangspunkt i Jane Faerbers KETO bøger, og min egen blog. Jeg vil anbefale dig at have KETO bøgerne, men som minimum den første som indeholder super vigtig grundviden. Gentagelser (er guld) kan forekomme, jeg mener det er urealistisk at tro at nogen spiser forskelligt 28 dage i træk.

Forskellige metoder til forskellige mennesker

Min erfaring er, at rigtig mange har svært ved at holde snuden i sporet, og det til trods for, at vi ved hvor meget bedre vi har det når vi holder livsstilen. Nogen har brug for at ‘stå til regnskab’, nogen vil holdes i ørene, andre vil gerne bekræftes i at være på rette vej. Vi er så forskellige, og der er ikke nogen ‘one size fits all’ løsning, men vi kan hjælpes ad med at finde vores vej.

Det er 8 år siden jeg ændrede min livsstil. Jeg tænker tit at jeg tog en kold tyrker og bare sprang ud i det, men når jeg tænker efter, så var der enkelte ting jeg stoppede med først. Gluten var det første.. så fulgte de andre ting efter. Ligegyldigt om du tilmelder dig gruppen for vægttab eller bedre velbefindende ved jeg, at du vil finde en tryghed ved at have andre at spejle dig i. Det er rart at høre om andre og deres erfaring, for som sagt er vi så forskellige.

Min erfaring

Mine 8 år har lært mig meget. Rigtig meget. Jeg er blevet klog på min krop og hvad den reagerer på. Jeg har lavet fejl, og masser af dem. Jeg har taget to skridt frem, og tre tilbage. Det har taget mig tid at ramme det sted jeg har været de sidste 3-4 år.

Jeg har læst mange bøger om lchf/keto, hørt utallige podcast, været på lchf konference (og skal igen til november). Jeg har taget online uddannelse hos Paleo Institute, og været medhjælper på Madbandittens Kickstart forløb 2 gange. Jeg brænder for emnet, og livsstilen. At leve efter lchf principperne har gjort så meget godt for mig. Jeg ville ønske at jeg havde haft denne viden da jeg var en ung træt mor med evig kvalme og mavepine.

Prisen for ‘snuden i sporet*

Du betaler 500 kroner for 4 uger;

  • 4 ugers kostplaner
  • Ugentlig mail med oversigt over hvad du kan forvente dig i ugen der kommer
  • 4 gang LIVE med fokus på dine spørgsmål til KETO
  • Daglig sparring med de andre deltager og mig.
  • Hvis du ønsker 3 personlige samtaler med en varighed på 30-45 minutter koster det yderligere 400 kroner

Hvis du ønsker at deltage og blive en del af gruppen skal du indbetale 500 kroner på min firma konto som hedder Familiefristelser, cvr: 3189 7599. Hvis du ønsker det sender jeg dig en faktura. Når beløbet er betalt anmoder du om medlemskab i Facebook gruppen og jeg lukker dig ind den dag gruppen går ‘i luften’.

Facebook gruppe; Snuden i sporet hold 3

REG: 5341 KONTO: 0000251360 Husk at skrive dit navn så jeg ved hvem der har indbetalt <3

Hvis du er mere til et personlig forløb, så kan du læse meget mere om det her

Jeg håber at vi ses.

Kærligst Linda

OBS

Jeg er ikke læge, diætist eller kostvejleder. Jeg rådgiver ud fra min egen erfaring med denne livsstil igennem 8 år. Hvis du er i medicins behandling vil jeg anbefale dig at have din læge med på sidelinjen, hvilket naturligvis altid gør sig gældende hvis du føler dig i tvivl om dette er det rette for dig.

Evalueringer fra tidligere deltagere:

Kære Linda

Jeg synes, at du har formået at skabe dit helt eget forløb, og har fortalt meget levende om emnet. Jeg synes især, at det, at du går live, at været en god ting, på den måde, har alle fået svar af en levende person, jeg har desværre været forhindret i at deltage om onsdagen,men har set det på en andet tidspunkt.

Som jeg skrev til dig tidligere, vil du helt sikkert finde mig på dit hold, senere på året,

bedre anbefaling kan jeg nok ikke give dig.

Annette.

Startede som ukendt inden for KETO i en gruppe med forskellige udgangspunkter, det viste sig hurtigt at være en fordel. Linda formåede med hendes mangeårige erfaring, vedholdenhed og store engagement med et personligt touch at føre hver enkelt på sporet hver eneste dag.
Forløbet har oversteget mine forventninger. Jeg kan varmt anbefale Lindas forløb

  • knivskarp læring
  • eminent gruppesammenhold
  • total velvære fysisk og mentalt
  • overordentligt med lækker mad

Pia.

Hvad har du været glad for ved Snuden i sporet?

Kan godt lide dine live, det gir et godt fællesskab at vide at andre er i samme båd og at man kan stille spørgsmål. Bliv endelig ved med det. Det er mere personligt..

Dine kostplaner er dejlige, kunne dog godt bruge kostplan alle 4 uger som du lavede til uge 1. Det gør det lidt nemmere for mig, det manglede jeg lidt, føler lidt at jeg har da ledt lidt i blinde. Dejligt med en god aktiv gruppe hvor man føler sig hjemme med det samme, det er så vigtigt, at andre støtter en. Også fedt at du tager forskellige emner op, man kan altid blive klogere, jeg kan i hvert il fælde. Ingen ris overhoved herfra, synes du er et fantastisk menneske, som jeg gerne anbefaler til andre.  

Heidi 

Fik du snuden tilbage i sporet?

Ja! Og det var lige hvad jeg trængte til! Jeg er velbevandret i LCHF/keto, men har haft alt for meget slinger i valsen de sidste mange år. 

Det her forløb har støttet mig hele vejen til at bevare troen på, at jeg kunne. Ligeledes var der støtte og opbakning da jeg en enkelt gang fik slingret for meget..Det var rart at have samling på alle spørgsmålene – og samtidig høre svarene på de andres spørgsmål, som jeg ikke selv havde tænkt.

Det var dejligt med inspiration til – og et indblik i – hvordan man kan sammensætte sin kost. Desuden rart at blive bekræftet i, at jeg IKKE behøver at finde på noget nyt hver dag, hver uge, hver måned!Det har faktisk inspireret mig til at lave en FAST månedsplan, med nemme og overskuelige retter. Så det bliver nemt for mig at fortsætte, alene, i sporet. 

Det bedste har været din personlige vejledning! Som jeg ikke havde forventet – men som har gjort en kæmpe forskel for mig! Og som har hjulpet mig et dyk dybere i rejsen på at lære mig selv og min krop at kende. Gruppe-mentaliteten! At have et tilhørssted og et sted hvor jeg kunne sige de svære ting højt!

Anne.

Jeg kan varmt anbefale Linda, hun er empatisk og støttende hele vejen i processen. Hun tilpasser sin coaching den individuelles behov og vejlleder på en autenthisk og nærværende måde. Hun giver ikke slip, før du er i mål. Og hendes varme personlighed gør processen meget lettere, og får dit til at føle trykhed. 

A

Kære Linda

Når jeg lige sidder og reflekterer over de 4 uger , er jeg nået frem til at det har været hjælpsom for mig med kostplanerne , især fordi jeg havde brug for noget til at starte den nye måde at spise på. Det har også været hjælpsomt med live og ikke mindst gruppen  tak for det til alle og vil rigtig gerne være med i den forsat. Tusind tak for al inspiration og gode opskrifter . Tak for dig Linda og tak for alle jer andre i har alle været med til at skubbe mig bagi og give mig virkelig vigtig viden.

For mig har det været meget anderledes denne gang , fokus på maden og kroppens reaktioner. IKKE min bade vægt den er stadig ikke inviteret ud ( fra under sengen ) kun for at blive støvet af. Jeg vil klart anbefale dig til andre. Måske vi ses igen. Kh L.

Jeg kan give Linda min bedste anbefaling.

En individuel samtale hos Linda, hvor du fortæller om det der er svært for dig, kan give dig hurtige svar og stof til at ændre din tankegang omkring keto livsstilen.

Linda har fuld forståelse for dig og de udfordringer du har og hun er bevidst om, at vi er forskellige og ikke har de samme behov – at der ikke bare er en løsning der passer til alle.

Deltager du i Lindas forløb ”Snuden i sporet”, får du fuld valuta for dine penge.

Du står hver morgen op til en skøn hilsen i facebook gruppen, en hilsen som giver svar, men måske også stof til eftertanke – oftest bliver du spurgt om din mening / erfaring, om hvad der er svært for dig og hvad du har fundet let – hver gang er der brugbar respons på dit svar, som hjælper dig videre på rette vej.

Den ugentlige LIVE er super – for mig har det været fedt at se mennesket bag. Linda har givet meget af sig selv, fortalt om egne erfaringer, men hver gang gjort meget ud af, at det er individuelt hvad der virker for dig og for mig, jeg har ikke følt noget påduttet eller trukket ned over hovedet – ingen spørgsmål har været dumme, alle har fået et sobert og brugbart svar med et tvist af egne erfaringer.

Hvis du vælger et ”snuden i sporet forløb”, vil jeg anbefale dig, at deltage aktivt i facebook gruppen. Benyt dig af at Linda er ”ved hånden”, at du nemt og hurtigt kan få svar på dine spørgsmål. Ping pong i gruppen med de andre deltagere, giver en god dynamik og der kommer mange spørgsmål/svar som er fantastiske til dit videre forløb, når du skal ud og stå på egne ben.

De bedste hilsner og pøj pøj til DIG med DIN nye livsstil.

H

Kære Linda

Jeg har jo været med i 2 kickstarts hos Jane hvoraf på det sidste jeg var så heldig at møde dig. Jeg har, selvom jeg har været på kickstart og læst meget selv, lært nogle nye ting som jeg har kunne tage til mig og, vende i hovedet og sætte i forhold til mig selv. Det har jeg ikke prøvet før.

Jeg er nu mere opmærksom på at det er MIG som person og ikke som gruppe der bliver talt til. For det gør du meget ud af – vi er alle forskellige……

Du fik mig til at få snuden i sporet og i min egen navle.

LIVE; Jeg kunne ikke helt se hvordan du kunne gå på live. Mine tvivl blev gjort til skamme allerede første gang. Du er god live. På trods af at du sidder for dig selv med din skærm, så er du så nærværende. Du husker spørgsmål og kommentarer der har været skrevet man føler sig speciel, velkommen og man bliver oplyst. 

Oplysnings videoer om bestemte emner, kan man jo finde mange af på YouTube og podcast, men det her er personligt og vi kan selv komme med spørgsmål før og undervejs.

Jeg syntes at det bedste er, at du er kommet med nogle korte og præcise informationer om specifikke emner der har været relevante i lige præcis den uge eller dage det var på.

En anden bedste ting er dit nærvær, din omsorg og din hurtige hjælp. Det er meget vigtigt i et forløb hvor man skal tabe sig og, mange gange kan føle sig alene og “uduelig”.

Du er god til at føle mennesker. En tredje bedste ting er dine meget præcise “løsninger”. Ja, løsninger kommer du med, men de er åbne, så du tvinger os til at føle efter og tænke selv.

du ser os som forskellige personer og behandler os sådan. Det har været en stor motivation for mig

Forløbet har været alle pengene værd !

Du formår at videregive din megen viden om mange emner, uden at den bliver som en “her kommer jeg, og jeg ved mere end alle andre”. Os almindelige mennesker forstår hvad du siger.

Ris……ved godt at det er dit første hold og ny måde at gøre tingene på, men ha tillid til at du er rigtig god.

Du kan tro jeg vil anbefale dig, det har jeg også allerede gjort. Til alle der gider at høre det🥰

Jeg vil gerne komme med kritik i alle planer. Jeg har været helt ærlig og vil rigtig gerne komme med konstruktiv kritik da du lærer af det, også til næste gang, men ærligt…..jeg har ikke manglet noget.

V.

UA-78511755-1