Hjem Hverdagen Pimpet medister

Pimpet medister

af Linda

RNTY0260

Pimpet medister er hvad vi har fået i dag, og faktisk også i går. Jeg var overrasket over hvor godt familien syntes at det smagte, så jeg måtte afprøve endnu en opskrift i dag. Jeg ved ikke om jeg vil fremhæve den ene fremfor den anden, for selv om de er ens er de meget forskellige. Forstår du ? I går stegte jeg medisteren på panden og da den var godt gennemstegt og havde fået en flot farve, så skar jeg den over i store stykker og delte dem over i halve. Så placerede jeg dem i et ovnfastfad og pyntede dem med grøntsager. De kom i ovnen i 15-20 minutter og blev serveret direkte fra ovnen.   I dag skar jeg den op efter at have stegt den og skar den i småbidder og stegte den videre i karry. Så det kommer vel an på hvad du er til. Jeg/vi kunne lide begge dele. Min datter kiggede forbi og hun sagde at dagens version med karry ikke smagte af medister men mindende hende om Tyskland. Tænker at hun nok synes det smager af karry wurst.

Jeg holder lav profil i forhold til kulhydrater og har derfor ikke spist kartofler til retterne som min familie, jeg har i stedet for lavet mig nogen grøntsager. I går var det en skål “broccoli-blandet-salat” og i dag pandestegte grøntsager. Vælg din favorit. I går fik vi dressing til og i dag karrysauce. Nam nam. 🙂

Velbekomme 🙂

 

 

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker