Hjem Ingen mel Ovnstegt and

Ovnstegt and

af Linda

Ovnstegt and er en lækker ret som vi ofte vender tilbage til. Hele familien kan lide det og det gør det lidt nemmere at lave mad for mig😅

Den er marineret med frisk knust ingefær, soya, muskatnød og kanel. Det lyder måske som en underlig blanding men giv det en chance for jeg er ret sikker på at du bliver positivt overrasket.

Ovnstegt and

Du skal bruge; (til 1 person afhængig af størrelsen på dit andebryst):

 • Andebryst (berberi)
 • 2 tsk. frisk ingefær, finthakket
 • 1 tsk. stødt kanel
 • 1/2 tsk. muskatnød
 • 1 tsk. peber
 • 5-6 spsk. soya, jeg bruger den glutenfri Tamari
 • Evt. forårsløg til pynt

Du gør sådan her:

 • Bland ingefær, kanel, muskatnød og soya sammen. Mos det godt.
 • Rids dit andebryst i tern og læg det i et ovnfast fad
 • Hæld marinaden ud over og lad det trække i en halv time
 • Steg andebrystet i ovnen i 20-30 minutter på 200 grader.
 • Giv det til sidst 5 minutter for fuld varme for at gøre skindet sprødt. Hold øje med at det ikke bliver brændt.
 • Skær andebrystet i skiver, og serverer med det samme.
 • Min familie spiste ris til og jeg fik en coleslaw
 • Pynt evt med forårsløg

2021 lakker mod enden

I dag skriver vi den 6 december, og året lakker mod enden. Corona hersker stadig og sætter sit præg på vores hverdag. Gudskelov har vi smagt lidt på friheden og det vi kender, i de skønne sommermåneder.

Et halvt år er gået siden jeg startede med at arbejde på fuld tid igen i øjenklinikken. Det har været godt, og travlt, og lidt af en omvæltning. Jeg savner de små piger dybt ind i hjertet, og ville ønske at jeg ikke var så træt når jeg komme hjem fra arbejde hver dag. Ville ønske at jeg kunne se dem meget mere. Men lige snart er der forandringer på vej. Jeg har nemlig ønsket mig en ugentlig fridag, og det blev gudskelov godkendt💜

Fra januar har jeg fri hver torsdag, og gæt hvad jeg skal de dage😅 Jep, jeg skal holde fridage med Emmie, og hente Mila tidligt fra skole. Men noget helt nyt er at jeg venter mit tredje barnebarn den 13 januar, så jeg skal også ud at trille barnevogn og støtte de nye forældre. Nu kan jeg snart både skrive mormor OG farmor på mit CV❤️💜

Sociale medier

Det kører ikke så godt for mig på instagram og facebook. Tiden er knap og jeg prioriterer anderledes. Det er ikke mangel på lyst, eller fordi jeg har ændret min livsstil. Jeg har simpelthen bare for meget andet at se til.

Måske bliver det anderledes, måske kommer jeg tilbage til hvor jeg var. Lige. nu kan jeg bare ikke finde tiden. Iøvrigt spiser jeg også næsten det samme hver dag😅 Og spørgsmålet er hvor inspirerende det er😉

KH Linda

0 Søde tanker skrives her
1

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1