Hjem LCHF Tundeller med sauce tartare

Tundeller med sauce tartare

af Linda
Tundeller med sauca tartare

I går fik jeg lyst til at lave de lækre tundeller, det var pludselig længe siden jeg sidst lavede dem, og det er synd, for det er både nemt, hurtigt og billigt. Kian var med på ideen, men syntes at vi skulle lave en sauce til, og hvad var mere oplagt en sauce tartare?

Jagten gik i gang med at finde en nem måde at lave den på, for vi ville helst kunne stikke afsted med at bruge hvad der var i køleskabet. Vi ledte efter inspiration på nettet og faldt over bloggen Valdemarsro som bugner af lækkerier. Kian faldt for deres idé til sauce tartare, og vi gik i gang.

Du får opskriften her, vores version, som er med få ændringer. Den originale version finder du hos Valdemarsro. Vi lavede dobbelt portion.

Tundeller med sauce tartare

Du skal bruge (til saucen😉):

 • 2,5 dl. creme fraiche
 • 2,5 dl. mayonnaise
 • 4 drueagurker, finthakket
 • 2 spsk. kapers, finthakket
 • 2 tsk. dijon sennep
 • Saften fra 1 øko citron
 • Skallen fra 1/2 øko citron
 • 1 potte finthakket dild
 • 1/2 potte finthakket persille
 • Salt & peber

Du gør sådan her👇

 • Hæld alle dele samen i en skål og rør det godt sammen.
 • Smag det til og sæt skålen på køl indtil du er klar til at spise.
 • Vi har som skrevet lavet en dobbelt portion så du kan med fordel halvere den.
 • Nu har du sauce så du kan spise en dejlig portion tundeller med sauce tartare
Snuden i sporet

Den 13/9 sætter et hold i gang med mennesker som har et ønske om vægttab. Alle kommer med forskellige ting i bagagen, men er motiveret og klar til at gøre en forskel. Ønsket om at skifte livsstil kan komme pludseligt, men kan også været en tanke man har grublet over i længere tid. Lige gyldigt hvad, så er du velkommen til at give det et forsøg sammen med mig på næste hold. Det er med få mennesker, så der er fokus på hver enkelt, og alle bliver hørt.

0 Søde tanker skrives her
1

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1