Hjem Hvem er jeg Tone Device

Tone Device

af Linda

Jeg har vovet mig ud på nye dybder i keto/proteinland og købt mig den populære ‘ Tone Device’ .

Tone Device kan måle på din ånde om du forbrænder fedt og i hvilken grad du er fedtforbrændende. Det kræver ikke en særlig livsstil, den kan måle på alle, ligegyldigt kostretning, så hvis du har et ønske om vægttab, kan denne godt være noget for dig da den registrerer når du er i kalorieunderskud.

Jeg kan godt lide at nørde lidt med tal og eksperimentere med min kost indenfor low carb området. Jeg har i mange år testet mit blodsukker, og ketoner ved at prikke mig i fingeren og måle med blod, men det er dyrt med alle de stribs man skal købe, så det har været sån´ lidt på må og få.

Med The Tone Device er det blevet langt lettere, og jeg kan have den med mig alle vegne. Det er en smart lille gadget der mest ligner en e-cigaret, ret pæn faktisk.

Hvad betyder tallene?

Når du puster 5-6 sekunder i The Tone Device får du et svar med det samme så du ved hvor du ligger på den fedtforbrændende skala.

  • 1-9 betyder at du er i ´light fat burning zone´
  • 9- og opefter er ‘fat burning zone ´
Mine tal

Jeg ligger mest på 25-29 i løbet af dagen, men jeg har som sagt leget lidt med måltidsfrekvenser, og kan se at tallet stiger når jeg faster. Ikke at jeg faster i dagevis, det er kun 16-18 timer fra sidste måltid, men det gør at jeg bliver mere fedtforbrændende, og jeg kan mærke det i kroppen.

Der har været en enkelt gang jeg målte 84, og jeg anede ikke hvorfor det blev så højt, jeg havde ikke gjort noget særligt – i hvert fald ikke noget anderledes end de andre dage hvor jeg holdt mig til 18-6 princippet. Men jeg undersøgte det nærmere de kommende dage, og det viser sig at mine måltider indeholder en komplekst sukker der findes i spidskål, bønner, broccoli, asparges, rosenkål og fuldkorn der påvirker sensoren som er følsom overfor for acetone, alkohol og metan

Jeg har flere gange målt 56 efter min frokost som oftest er kylling og kål, og det undrede mig også indtil jeg fandt ud af at det skyldes kålen. Det resultat kaldes *falsk-positiv´. Jeg havde ellers spekuleret på om var en sammenhæng mellem de dage jeg styrketræner, og cykler til arbejde, og de høje tal. Det er dog ikke tilfældet. Jeg oplever i stedet for at de daler lidt når jeg er ekstra aktiv, og det skyldes at jeg bruger de ketoner som jeg udskiller, hvilket er super godt og helt optimalt.

Motiverende

Det kan virke motiverende med Tone Device fordi tallene fortæller dig hvordan du ‘klarede dig’ dagen før. Det anbefales derfor at du tester som det første om morgenen, nærmest inden du stiger ud af sengen, og det sidste inden du går i seng. Mine målinger ligger, som oftest, i slutningen af 30’erne der.

Mange har lyst til at teste før og efter et måltid, incl. mig selv, men det er nytteløst da det ikke ikke giver et korrekt billede af din fedtforbrænding.

Du kan ikke få et glas vin, eller andet alkohol, og så bruge Tone Device, for alkohol i din ånde vil vise meget høje tal, som er misvisende. Det samme gælder når du lige har børstet tænder eller brugt mundskyl.

Anbefaler jeg Tone Device?

Det er en dyr lille dims som bliver transporteret fra Californien, og den bliver stoppet i tolden og koster dig yderligere 550,- at få hjem. Prisen er 1200,- og så kommer der fragt oveni, så det er små 2000,- du kommer til at ofre på den.

Jeg har ikke fortrudt at have købt den. Jeg testede i forvejen, bare med dyre strips og dumme prik i fingeren. På den lange bane bliver det her billigere, og det er langt lettere. Men hvis du ikke er typen der nørder med din livsstil, og er ligeglad med tal og forskning på området, så lad være. Din krop guider dig og du kan mærke når du er på rette vej.

Vægttabshold

Jeg har fået forespørgsler på et vægttabshold mere og det vil jeg naturligvis gerne, men det kræver at vi er 20 tilmeldte. Så hvis du kender en der vil følges med dig, så skriv endelig til mig.

Du kan læse mere om forløbet lige her; Snuden i sporet, og du kan læse hvad de forrige deltager har skrevet længst nede på samme side.

Kh Linda

0 Søde tanker skrives her
2

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1