Hjem LCHF Et rart menneske at tale med

Et rart menneske at tale med

af Linda

Indlægget indeholder reklame

Snaksammen.dk er et samtale forum, under Røde Kors, hvor du kan møde et rart menneske at tale med online. Det er et gratis tilbud til alle, og det opstod under Corona hvor mange følte sig utrygge og alene. Tjenesten er der stadig fordi oplevelsen er, at der fortsat er et behov for dem. Det foregår sådan at du opretter dig, ganske gratis, og så kan du se de forskellige som Røde Kors har af personale, og vælge en som du tror kan være den rigtige for dig at tale med.

SnakSammen.dk er en app og hjemmeside, og du booker en videosamtale som kan vare mellem 15-30 minutter og du vælger selv hvornår på dagen det passer dig bedst.

Der er ikke nogle reklamer, og det er ikke et dating sted, men blot et rigtigt godt tilbud for at have et rart og venligt menneske at tale med, om det der lige rører sig i dit liv.

I en tid med utryghed og bekymringer

Vi befinder os lige nu i en tid med bekymringer over situationen med Rusland, de stigende elpriser og ja,- prisstigninger på alt. Det giver utryghed, og det kan være rart at kunne drøfte sine bekymringer med Snaksammen.dk

Om du bor alene, eller ej, kan det være en god idé at få tømt hjertet, og hovedet, for alle de tanker du går og gør dig. Og det at det er en videosamtale gør samtalen mere personlig, når du kan se hvem du taler med,

Jeg synes det er et godt tilbud for os alle, så min anbefaling vil være at oprette sig på Snaksammen.dk, gratis, og finde et rart menneske at dele dine tanker med💜

Jeg har fået tilbudt at hjælpe med at brede deres gode budskab, og det gør jeg naturligvis gerne. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg også får et lille beløb, hvis du opretter dig gennem mine links som jeg har brugt her på siden. Det betyder noget for mig, så det håber jeg at du vil gøre.

Tilmelding

Hvis du ønsker at tilmelde dig, kan du gøre det via dette link; ..Snaksammen.dk Så bliver du hjulpet videre derfra.

Jeg ønsker dig alt godt herfra.

Kh Linda

For tre år siden tog jeg en beslutning som du kan læse om her. Det har ikke noget med situationen i dag at gøre men lidt om at huske at sætte pris på sin hverdag og det man har, lige her og nu.

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1