Hjem grøntsager og krydderurter Greenie med Chlorella pulver

Greenie med Chlorella pulver

af Linda
Greenie med chlorella pulver

Indlægget indeholder reklame

Jeg har sagt ja til et samarbejde med Aliga aqtive som laver dansk produceret kosttilskud, der både egner sig til dig der er veganer, vegetar, men som også kan bruges af alle os andre.

Jeg var skeptisk, det indrømmer jeg gerne, men som altid er jeg også åben og nysgerrig. Jeg lever jo meget animalsk, og hvad skal alger have af plads i min madlavning? Bliver det ikke en smule for alternativt?

Heldigvis vandt nysgerrigheden.

Du kan fint tilpasse denne greenie dine egne smagsløg. Jeg har valgt at bruge koldbrygget cool mint te, men det kunne også være en ren mynte te, eller måske lakrids? Jeg synes at det er bedst med urtete, og de er altid gode som kolde også. Jeg lavede min dagen i forvejen, så den var dejlig kold. Vigtigst er det at du bruger en urtete som du kan lide, det betyder alverden for denne greenie. Jeg er blevet ret vild med den.

VIGTIGT; Når du er ny med chlorella pulver er det vigtigt at du ikke bruger mere end en halv teske om dagen i den første uges tid, og det er for at vænne dine tarme til det nye produkt. OBS dette!

Greenie med chlorella pulver

Til et stort glas skal du bruge:

 • 2-3 isterninger
 • 3 håndfulde frisk spinat
 • 6 valnødder / pekannødder
 • 1/2 avocado
 • En lille håndfuld grønne druer uden sten
 • Saften fra en halv citron
 • Lidt friskrevet ingefær
 • 1/2 tsk. Chlorella pulver (kan sættes op til 1 tsk. når du har brugt det dagligt i mere end en uge)
 • Lidt persille
 • 3-4 små buketter broccoli
 • 2 1/2 dl. koldbrygget te (jeg brugte cool mint)
 • Evt. 4-5 små mynteblande

Tilføjelse: For mere mæthed kan du vælge at tilføje Skyr / æg / kokosolie eller anden fedtkilde.

Sund, grøn og smager godt

Men mætter den? Nej, ikke hos mig. Den er frisk og lækker, men jeg kan ikke bruge den som erstatning for et måltid. Slet ikke. Jeg er jo også stor fortaler for at vi tygger vores mad, det tror jeg på er mere skabt for mennesker. Men når det er sagt, så er det en dejlig variant til mine rutiner, og det er ikke sidste gang jeg laver den. Jeg tror at jeg vil tilsætte mct olie og måske collagen pulver næste gang jeg laver den, bare for at se om det gør en forskel i mætheden. Den er jo utrolig fedtfattig, og det kan selvfølgelig også noget, men når jeg lever som jeg gør, har jeg brug for lidt fedt.

Første smagsprøve af greenie med chlorella pulver (og åben opvaskemaskine i baggrunden😅)

Jeg vil tilføje her, når jeg laver den igen. Det gør jeg nok i morgen tidlig, bare for at se på det med mætheden. Og så vil jeg nok også prøve med lakrids te, bare fordi jeg er nysgerrig på smagen.

Du finder alt om Aliga Aqtive lige her. For mig gør den forskel at det er dansk produceret. Jeg kan godt lide tanken om at støtte Danmark, og så synes jeg heller ikke at det er et dyrt produkt. Husk på at du kun bruge en halv teske den første uges tid, og så ikke mere end en teske fremover. Så pakken holder længe.

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med en anden lækkerbisken, så prøv denne smoothie bowl, hvor du også snildt kan tilsætte chlorella pulver.

Kh Linda

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1