Hjem Hverdagsmad Kylling med champignonost

Kylling med champignonost

af Linda
Kylling med champignonost
Kylling med champignonost

Denne her ret kylling med champignonost er, igen, inspireret af Mette. Jeg synes det lød som en nem og hurtig ret, og så er jeg fan. Jeg tror ikke jeg brugte mere end 30 minutter i alt, og det er incl. at snitte spidskål. Kyllingen skal have 25 minutter i ovnen, så du kan godt se hvor jeg vil hen med hurtig, ikk’.

Jeg synes at vores mad i hverdagen skal være hurtig, jeg orker ikke de lange opskrifter og mange ingredienser. Jeg er mest glad når jeg får købt det meste ind om søndagen, for så er jeg godt forberedt og skal ikke tage stilling til maden hver dag.

Sygemelding

Lige nu sidder jeg her, lørdag eftermiddag. Jeg gik syg hjem fra arbejdet i onsdags. Jeg har det bedre nu og gudskelov for det, for gæt hvem der fylder 3 år i morgen🥰🥰 Ja, det gør Emmie, og det er ikke noget jeg vil gå glip af ❤️

Det her med at være sygemeldt..det har jeg det stramt med, og det irriterer mig faktisk. Hvis man er syg, så er man syg, ikk’? Hvorfor har jeg så dårlig samvittighed alligevel-hvorfor synes jeg, at jeg skal være en tapper lille soldat og møde op på arbejde selvom jeg har det dårligt? Det er noget underligt noget, jeg har så mange modstridende følelser forbundet med det. Nå, men torsdag og fredag har jeg sovet, i mange timer. Torsdag havde jeg feber, og så er det super nemt for mig at sove, i døgndrift nærmest. Fredag sov jeg af flere omgange. I dag er jeg oppe og har været i bad😅 Så jeg føler mig bedre tilpas.

3 års fødselsdag

I morgen skal vi så til fødselsdag. Jeg har en lidt kedelig gave til den unge dame, men den er praktisk og vil være god at have hele efteråret, og en del af vinteren 😉 Jeg har også en lille ‘legeting’, så jeg håber ikke at hun bliver alt for skuffet. Hun har så mange omkring sig, og bliver meget forkælet, så jeg tænker ikke at hun kommer til at mangle noget. Jeg glæder mig til at se de to skønne piger, det er en uge siden jeg så dem sidst, og det kan godt mærkes i hjertet❤️ Jeg ville virkelig ønske at jeg havde mere tid sammen med dem.

Kylling med champignonost

Du skal bruge, til 4 personer

 • 4 kyllingebryster
 • 4 x champignongost (jeg brugte de små trekanter fra den blandede pakke)
 • 8 skiver serranoskinke
 • Salt og peber
 • Evt. frisk rosmarin
 • Lidt kokosolie / smør til at smøre fadet med
 • Spidskål / blomkål / broccoli / squash som tilbehør

Du gør sådan her👇

 • Læg dine kyllingebryster på et skærebræt og skær et snit på langs (ikke hele vejen igennem)
 • Krydr med salt og peber
 • Tænd ovnen på 180 grader varmluft
 • Læg en champignonost i snittet på hvert kyllingebryst
 • Pak hver kyllingebryst ind i 2 skiver Serranoskinke så det dækker hele stykket
 • Drys med rosmarin
 • Læg kyllingen i et ovnfastfad som du har smurt med lidt olie/smør
 • Sæt i ovnen og giv det 25 minutter. Ovne varmer forskelligt, så vær opmærksom på at det kan tage både mindre og længere tid i din ovn.
 • Snit dit kål og vælg om du vil spise det råt, eller om det skal med ind i fadet sammen med kyllingen.

På mandag går vi i gang med uge 3 med Snuden i sporet. De første 2 uger er bare fløjet afsted.

Rigtig dejlig lørdag aften til dig🥰

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1