Forleden havde jeg en del rester i køleskabet af forskellige grøntsager så jeg tænkte at de hellere måtte bruges inden det var for sent. Jeg købte en pakke frisk ingefær for at give det lidt kant, og brugte også rød karrypasta og chili. Det blev en ret lækker lun kålsalat. Jeg lavede en kæmpe portion for så havde jeg også til min frokost mange dage frem, den smager nemlig også fint kold.
Lun kålsalat
Du skal bruge, til 5-6 personer som tilbehør.
- 1 mellemstor squash
- 1 spidskål
- 2 gulerødder
- 2-3 tsk. (med top) rød karrypasta (afhængig af hvor stærk du kan lide den)
- 2 røde chili, finthakket. (med kerner hvis du ønsker den ekstra spicy)
- 1 stor spsk. friskrevet ingefær.
- Smør / kokosolie til at stege i.
- Evt. salt og peber
Du gør sådan her👇😊
- Riv squash og gulerødder på den grove side af rivejernet
- Snit dit spidskål helt fint
- Skær chili på langs og fjern kernerne, skær kødet i små tern.
- Riv en knold ingefær på den fine side af rivejernet.
- Smelt smør / kokosolie på panden og rist karrypasta, og ingefær heri.
- Tilsæt chili og rør det godt sammen.
- Hæld nu kål, squash og gulerod på panden og bland det godt.
- Smag til med salt og peber.
- Serveres varm, evt med en laksefilet som her👇
Vi er netop hjemvendt efter Emmies 3 års fødselsdag. Hun fik et hav af gaver, virkelig! Tror hurtigt at hun glemte min kedelige praktiske gave 😉 Det var dejligt at se hun var så glad og jeg nød at betragte hende mens hun gik og kiggede på sine gaver og legede med dem. Det var lidt af en fest for storesøster også, der var nemlig flere ting de begge to kunne lege med. Win win❤️
Rigtig dejlig søndag til dig.