Hjem LCHF En lille lækker haps

En lille lækker haps

af Linda
Peanut-haps

(indlægget indeholder reklame)

Det er ikke tit at jeg laver en lækker lille haps, eller desserter. Jeg duer ikke til det. Ikke fordi jeg ikke kan lide det, men jeg kan ikke holde nallerne fra det hvis først jeg har det i huset😅Det gælder om at kende sig selv, og jeg trives fint uden.

Anyways, så synes jeg alligevel at du skal have opskriften her på bloggen også. Jeg postede den på min instagram profil sidste weekend, men kan da forevige den her også.

Here goes, en lækker lille haps;

Peanut-haps, du skal bruge:
  • 3 spsk. peanutbutter
  • 1 spsk. kokosolie
  • 100 gram hakket mørk chokolade
  • 1 lille håndfuld hjemmehakket mandler

Du gør sådan her👇

  • Bland det hele sammen i en skål
  • Hæld massen i en brødform og tryk det godt ned
  • Sæt i fryseren en times tid
  • Skær i passende størrelser og server.

Du skal nok være opmærksom på at de smelter ret hurtigt, så du kan med fordel opbevare dem i fryseren og så tage dem ud kort før servering.

Hvis du er glad for peanutbutter og har lidt mere tid kan du prøve disse peanutbutterdrømme. Det er en opskrift jeg har haft liggende siden 2016, men de er stadig en drøm for min familie når jeg laver dem.

Stille på bloggen

Her er temmelig stille, her på bloggen. Jeg kan tydeligt mærke at jeg er begyndt at arbejde fuldtid igen. Jeg har det godt, men jeg er træt, når jeg kommer hjem, og prioriterer andre ting. Jeg er mest aktiv på Instagram, på min story. Jeg håber at det vil ændre sig i det nye år, for jeg har fået lov til at gå ned i tid så jeg fremover har en ugentlig fridag. Wauw, det glæder jeg mig meget til.

Jeg havde ikke overvejet at skulle arbejde på nedsat tid, tænkte ikke at det var et issue. Jeg har jo hele tiden haft fuldtid, men jeg kan godt mærke at de sidste små to år hjemme har ændret noget i mig. Jeg savner mere tid til mig selv, stilhed, børnebørn, bloggen, madplaner osv. Tænker at en ugentlig fridag kan hjælpe med lidt af det.

Ting ændrer sig

Jeg kan mærke at noget indeni mig er ændret. Jeg søger meget det spirituelle, jeg har brug for ro og alenetid. Jeg er glad for mit arbejde, og har ikke lyst til at være det foruden, men gerne med færre timer.

Det er underligt, for jeg har altid tænkt at hvis jeg kunne, så ville jeg være hjemmegående. Jeg har flere hobbyer/ interesser og kan sagtens få tiden til at gå. Men da jeg gik hjemme med Emmie, og alt var lukket pga lockdown, så fik jeg en ny indsigt i mig selv. Jeg har brug for tid alene, men bestemt også at være en del af noget, at høre til og bidrage til noget. Så måske er det mest ideelle for mig at arbejde på nedsat tid, og på den måde få det bedste fra begge verdener.

Knus fra Linda

Nyttoteket

Husk at du får -15% når du bruger koden; lindalowcarb15 når du handler hos Nyttoteket

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1