Hjem LCHF Pandekager

Pandekager

af Linda
Glutenfri pandekager uden sukker

Pandekager uden gluten og sukker, jep, det er hvad du kan forvente her på min side. Jeg tænker ikke at jeg behøver at skrive low carb, eller lchf, det giver lidt sig selv når du er her hos mig, ikk´;-)

De her pandekager har jeg set hos Ketogenic girl i hendes bog ‘Keto Essentials’. Det er ikke så tit jeg laver pandekager længere, men de her kan jeg godt lide. De er helt uden mejeriprodukter, og det kan min mave godt klare. Jeg har sjovt nok ikke nogen problemer med smør, men hvis du ikke tåler det kan du selvfølgelig finde en anden topping, evt. hjemmelavet bærsylt?

Pandekager, 8 stk.
 • 5 æg
 • 1½ dl. kokosmælk/mandelmælk
 • 2 spsk. kokosfibermel
 • Et par dråber mandelessens
 • ½ tsk. vaniljepulver/kanel
 • Smør/kokosolie til at stege i.
Du gør sådan her
 • Slå æggene ud
 • Hæld kokosmælk i og rør godt rundt
 • Tilsæt kokosmel og bland det godt sammen så der ikke er klumper
 • Fordel mandelessens og vanilje. (hvis du bruger kanel skal du undlade mandelessens)
 • Steg dem på panden som almindelige pandekager.

Jeg brugte min lille stegepande som er 17 cm i diameter. Det gav 8 stk. Jeg toppede med kanelsmør som jeg næsten altid har på lager sammen med hvidløgssmør, græskarkernesmør, og rosmarinsmør.

Livet “sammen hver for sig”

Jeg ved godt at jeg ikke skal klage, og det gør jeg bestemt heller ikke. Jeg kan dog alligevel ikke lade være at blive påvirket af at lukningen af Danmark er blevet forlænget. Jeg er fuld af forståelse for det, ingen tvivl om det, men mandag efter pressemødet, blev jeg grebet af en følelse af noget der måske kan komme i kategori med klaustrofobi ? Jeg kunne ikke lige finde ud af hvordan jeg skulle takle det… I dag går det meget bedre, men.. Jeg synes selv det er en forkælet følelse jeg har. Vi kan jo gå en tur, være i det fri, og jeg har endda en stor have og mange kvadratmeter at bevæge mig rundt på. Så hvad handler det om ?

Jeg har arbejdet hjemmefra længe, så jeg er vant til at tilbringe mange timer her, og jeg elsker det. Måske er det mere det at jeg ikke må! At nogen har trykket et forbud ned over hovedet på mig ? At det er blevet forbudt at besøge mine ældste børn som er flyttet hjemmefra, på ubestemt tid. Måske handler det i virkeligheden om uvisheden?

Gudskelov for FaceTime, det er en super god opfindelse som vi er begyndt at benytte meget.

Hvis du vil se flere opskrifter på pandekager så kig med her(dog ikke uden mejeriprodukter);

Low carb pandekager og pandekager til morgenbordet

Hvis du er nysgerrig på mine personlige vægttabsforløb kan du læse meget mere her👇

Vægttabsforløb

0 Søde tanker skrives her
1

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1