Hjem LCHF Syltede rødløg

Syltede rødløg

af Linda
Syltlede rødløg
Syltede rødløg
Jeg er blevet fan af syltede rødløg

Tænk engang at det kan være så nemt at lave syltede rødløg. Vupti vupti og du styrer selv hvor meget sukker der kommer i. Nu ved du hvorfor jeg er fan!

I går fik vi pulled pork burger, og der brugte vi også rødløg til. Det var en ret god kombination, hvis du spørger mig. Vi fik også hjemmelavet coleslaw til. Nam nam, der var smæk på smagen.

Jeg har ekstra meget tid i køkkenet i øjeblikket, det er trist at det skal være under de omstændigheder, men jeg prøver at få det bedste ud af det. Jeg fylder lidt op i fryseren, både med lchf ting til mig selv, men også mad generelt, til når den travle hverdag starter igen.

Rundspørge på Instagram

Jeg lavede en rundspørge på Instagram om retter der kunne være gode at have i fryseren, og hvad mine følgere godt kunne tænke sig at se mere til. Svaret var:

 • Børnevenlige gryderetter
 • Grund (kød)sauce som kan fryses ned (og tages op på en travl dag) og krydres med udvalgt krydderi
 • Stjerneskud
 • Bøfsandwich
 • Mad til uventet gæster
 • Morgenmad som ikke er varm

Gryderetter gik igen mange gange, så jeg lagde ud med kalkungryde. Den skal jeg nok bringe her på bloggen også. Den er super nem. Vi har spist den igennem de sidste 25 år. Jeg fik den introduceret af min veninde, og den har hængt ved lige siden. Det er lidt sjovt, for dengang lavede hun den med 38% creme fraiche, og jeg var forarget! Adrr tænkte jeg, (dengang) for hvem gider spise noget med så høj fedtprocent? (mig mig mig mig mig) Well well tingene ændrer sig.

I dag skal jeg give jer ‘opskriften’ på syltede rødløg. Fremgangsmåde.. er det et bedre ord? Internettet flyder jo med måder at lave syltede rødløg på, og det er egentlig imponerende for sådan en enkel ting. Fnis fnis for nu bringer jeg den også. Denne simple måde at lave syltede rødløg på har jeg set hos Rikke Thorlak som har en profil på Instagram. Rikke er super inspirerende.

Du skal bruge (til et stort sylteglas)
 • 5 mindre rødløg
 • 2 dl. æblecidereddike
 • 4 dl. vand
 • 5 laurbærblade
 • Evt. 1-2 spsk. sukker / sukrin
Du gør sådan her
 • Giv vand og æblecidereddike et lille opkog og hæld det i et sylteglas.
 • Skær rødløg i skiver/ringe og læg dem ned i den afkølet væske.
 • Sæt på køl og lad dem trække i minimum 4 timer, gerne natten over.

Server til (næsten) alt, og nyd dem. Hvis du har mod på en version med flere ingredienser og virkelig god smag så kig med hos Madbanditten som også har et godt forslag.

Og ellers vil jeg bare sige rigtig god dag. Pas godt på dig selv. Hold afstand <3

Hvis du ønsker personlig hjælp til dit vægttab, så kan du læse meget mere her.

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1