Hjem LCHF Burgerbøffer

Burgerbøffer

af Linda
Burgerbøffer i to versioner
Burgerbøffer med et mexicansk tvist.
Burgerbøffer i vinterforklæding

Burgerbøffer skal der til når man tit laver burger, hvilket vi gør hjemme hos os. Der er ikke nogen af os der laver den ens. Men fælles er dog, at jeg laver farsen og derved får lov til at bestemme dagens krydderi.

Der er to versioner der går igen

Vi har fået to favorit versioner, og i dag foreviger jeg dem her på bloggen. Jeg kalder dem sommer og vinter, men de kan snildt spises året rundt begge to.

Den første version, er sommer versionen. Den tager lidt længere tid at lave fordi der er flere ingredienser i. Jeg synes du skal give dig i kast med den, for du bliver sikker overrasket over at ting som parmesan og citron kan smage godt sammen i en burger bøf. Jeg har fået ideen fra Barbera Minati som har en profil på Instagram der hedder lchfitalian. Barbera har også en YouTube kanal hvor du kan se hende lave mad.

Burgerbøffer i sommerforklædning (9 stk.)
 • 800 g. oksekød
 • Skallen af 1 1 citron
 • 1 æg
 • 40 g. fint revet parmesan
 • 40 g. revet skinke/fint skåret
 • 1 fint hakket løg (eller løgpulver)
 • 1 fed presset hvidløg (eller hvidløgspulver)
 • 1 spsk. tørret rosmarin
 • Salt og peber
Du gør sådan her:
 • Hæld alle ingredienser sammen i en skål, og rør godt sammen.
 • Form dem som bøffer og bank dem godt flade
 • Steg dem eller frys dem ned med bagepapir imellem.
Burgerbøffer i vinterforklædning (9 stk.)
 • 800 g. oksekød
 • 1 spsk. mexicansk krydderiblanding
 • 1 æg
 • 1 spsk. finthakket jalapenos

Gør som beskrevet ved sommer versionen.

Corona, uge 2.

Det er mandag i dag. Vi er gået ind i den anden uge af Corona isolation. Jeg ved ikke hvad jeg skal mene om det hele. På den ene side er jeg ikke selv påvirket særlig meget. Jeg har allerede arbejdet hjemmefra i et halvt år, min forskel er, at jeg ikke ser mine vidunderlige børnebørn. De er nemlig gået i karantæne med deres forældre. Men vi FaceTimer, og sender hinanden videoer. Det bliver naturligvis aldrig det samme, men jeg er dybt taknemmelig over at de er sunde, raske og fornuftige mennersker.

På den anden side, så har jeg en veninde som har Corona tæt på sig. Hun har tre familiemedlemmer indlagt med Corona, og på nuværende tidspunkt er to af dem i respirartor. Det er frygteligt, og jeg tænker på det, og dem, dagen lang. Jeg kan ikke forstille mig at være i min venindes sted. Alle de bekymringer og tanker hun har. Alle steder er fyldt med tal og statistikker om hvor mange der er syge/ indlagte/på intensiv og døde. Det har hun bare ikke brug for at blive mindet om, synes jeg. Jeg sender bønner ud og beder for deres liv. Jeg er taknemmelig for vores sundhedsvæsen og alle de mennesker der kæmper for de syge i en ulige kamp. Jeg har selv tilmeldt mig regionens akut beredskab, og træder til hvis det bliver nødvendigt.

Pas godt på dig selv.

Bliv hjemme, og hold afstand når du er nødt til at gå ud.

Er du nysgerrig på mine vægttabsforløb, så læs med her👇

Vægttabsforløb
0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1