Hjem LCHF Hjemmelavet mandelsmør

Hjemmelavet mandelsmør

af Linda
Hjemmelavet mandelsmør med mørk chokolade og havsalt
Hjemmelavet mandelsmør med mørk chokolade og havsalt
Hjemmelavet mandelsmør med mørk chokolade og havsalt

Det er Madbanditten der har lært mig at lave mandelsmør. Hun har en fin opskrift lige her :

https://www.madbanditten.dk/2017/04/30/mandelsmoer-med-chokolade/

Jeg har lavet mandelsmør mange gange, og jeg kan lide versionen både med og uden chokolade. Jeg bruger det som topping på min morgengrød, og på mine chaimuffins;

Chaimuffins finder du her

Min morgengrød ser du her

Jeg kan også sagtens spise det med en teske lige fra glasset, men jeg prøver at styre mig. Du får min version lige her:

Hjemmelavet mandelsmør, med chokolade og salt

Du skal bruge:

  • 200 gr. mandler.
  • 75 gr. mørk chokolade. Jeg foretrækker fra 86% og op.
  • ½ tsk. havsalt
  • Evt. lidt mandelolie

Du gør sådan her:

  • Blend mandlerne i en foodprocessor. Dette punkt kan være tricky for nogen. I min foodprocessor går det legende let. Du skal blende indtil du får en samlet masse, og evt. stoppe undervejs og skrabe ned af kanterne. Bliv ved indtil du har mandelsmør. Det kan tage alt fra 5-15 minutter. Måske skal din blender have en pause indimellem hvis den bliver for varm.
  • Smelt chokoladen over et vandband
  • Når både mandelsmør og chokolade er klar hælder du det i en skål hvor du blander det sammen med salt og rører godt rundt.

I dag har jeg aftenvagt på det lokale plejehjem igen, men så varer det også en rum tid før jeg har flere vagter. For nu sættes der fuldt fokus på Kickstart sammen med Madbanditten, og på mit skønne barnebarn. Jeg glæder mig så meget at jeg ikke kan sætte ord på det. Det er min drøm som nu bliver til virkelighed. Hvor vildt er det lige?

Mine drømme skræmmer mig, men jeg lever dem ud!

I er mange som har skrevet til mig at jeg er sej og modig bare sådan at springe ud i det, -forfølge mine drømme. Og jeg giver jer ret, det er det! Men det koster nogen søvnløse nætter, og selvom jeg indimellem skal knibe mig selv i armen for at tro på, at det virkelig er sandt, så skræmmer det mig også. Jeg bekymrer mig for økonomien, mit helbred, om jeg nu er god nok, om jeg har taget munden for fuld, og meget meget mere. Men samtidig har jeg en grundlæggende følelse og tro på det, at jeg ikke er i tvivl om, at det er det rigtige.

Hvis ikke du fik læst mit indlæg om fokus på familieværdier håber jeg du vil gøre det😊

Jeg har lidt i samme stil her

Tror på dig selv, mærk efter. Lev livet imens du har det <3

Krammer fra Linda

Dette indlæg indeholder affiliate links. Det betyder at jeg modtager et mindre beløb hvis du køber noget i den pågældende webshop. Prisen er den samme for dig-men du kan på denne måde vælge at støtte mit arbejde med bloggen. Jeg linker altid kun til produkter som jeg selv bruger og kan stå inde for.

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1