Hjem grøntsager og krydderurter Blomkålsmos

Blomkålsmos

af Linda
Lækker cremet blomkålsmos
Lækker cremet blomkålsmos
Lækker cremet blomkålsmos

Juhueeee jeg er gået på ferie fra i dag, to dage før beregnet. Yes ! Jeg har haft helt vildt travlt de sidste tre uger. Jeg har arbejdet meget og haft mange sociale sammenkomster. Selvfølgelig sker det hele indenfor de samme to-tre uger. Det jo typisk. Men nu kan jeg skimte vores rejse forude og jeg glææææder mig helt ustyrligt meget. Vi rejser til Sardinien, og jeg har hørt så meget godt om det at jeg næsten ikke kan vente.

Jeg har de sidste par dage spiste blomkålsmos. Det smager herre godt. Virkelig! Min mave tåler det bare ikke særlig godt, derfor går der længe imellem at jeg laver det. Men selvfølgelig skal I have opskriften. Det er også en sikker vinder hos børnene, mine er i hvert fald begejstret.

Blomkålsmos

Du skal bruge, til 4 personer

  • 1 helt blomkål, gerne stort
  • 1 dl. piskefløde
  • 100 gr. neutral smøreost
  • 1 spsk. smør
  • 1½ tsk. muskatnød
  • salt og peber

Du gør sådan her:

  • Skær blomkålen i mindre stykker og kog dem i vand med salt i ca. 7 minutter
  • Når blomkålen er kogt hælder du det i en skål og tilsætter alle de øvrige dele.
  • Blend med din stavblender eller brug en gaffel.
  • Smag til med muskatnød, salt og peber

Hvis du ønsker det kan du give mosen et lille tvist ved at udskifte den neutrale smøreost med pikant smøreost 😉

Er du nysgerrig på mine vægttabsforløb, så læs med her👇

Vægttabsforløb


Sardinien kalder

Vores ferie i år går til Sardinien. Vi har aldrig været der før, men kun hørt og læst godt om øen. Hvis du følger med på Instagram vil du ikke kunne slippe uden om mine feriebilleder. Jeg er selvfølgelig også spændt på deres mad. Vi har lejet en lejlighed. Jeg har det bedst med eget køkken. Min mave lever som bekendt sit helt eget liv og styrer med hård hånd hvad jeg spiser. Men vi skal da også ud og spise, og så må vi krydse for at jeg slipper igennem uden for mange mavesmerter.

Har du læst om den vending mit liv tager fra den 1 september ? Det bliver så spændende. Du kan læse det her: http://familiefristelser.dk/?p=2560

Krammer fra Linda

2 comments
0

Du vil måske også synes om dette

2 comments

Karina juli 5, 2019 - 12:24 pm

Hvor dejligt med tidlig sommerferie. Det er så velfortjent ❤
Rigtig god ferie til jer alle 4, glæder mig til at følge med på insta, og se hvor skønt der er 🌞😍

Reply
Advokadofyrensballondans juli 6, 2019 - 6:31 am

Tak Karina. Jeg synes virkelig også at jeg trænger, men er der ikke noget om, at så snart man kan se ferien nærme sig så går tiden bare alt for langsomt?
Vi er super klar til at erobre Sardinien, og glæder mig til at fortælle alt om det. <3

Reply

Skriv dine tanker

UA-78511755-1