Hjem Hvem er jeg Yoga retreat

Yoga retreat

af Linda

Indlægget indeholder reklame.

Yoga retreat

Yoga retreat for første gang.

Fredag den 12 november kørte jeg hjemmefra 8.30 for at hente 3 piger der skulle køre med mig til Fyn, hvor vi skulle på yoga retreat med Simone fra Royoga. Vi skulle være der klokken 11.00 og det var vi også. Trafikken gled uden nogle problemer.

Jeg har fulgt Simone længe, og startede med at dyrke hjemmeyoga med hende samtidig med at jeg stoppede med at arbejde på fuldtid for at gå hjemme og passe Emmie. Det var svært i starten, hold da op hvor var jeg stiv og usmidig, men langsomt, ganske langsomt, blødte jeg op i muskler og led, og det gav mig blod på tanden at jeg kunne se og mærke fremskridt.

Thorseng natur resort

Vi skulle være fra fredag til søndag på Thorseng natur resort og dyrke en masse yoga, men også prøve andre nye og spændende ting. Blandt andet skulle vi prøve flydeterapi, sauna gus, sound bath og vejrtræknings teknik med Stig Pryds. Det var altsammen noget som fik os helt ned i gear og fjernede stress og jag. Jeg synes det var helt fantastisk, og det er ikke sidste gang jeg tager med Simone på retreat. Fremover vil det blive afhold i Frankrig hvor hun og hendes mand Simon har købt sig et slot hvor de vil indrette yoga studie og også plads til retreat gæster. Det glæder jeg mig til at opleve. Lige nu bor de ved Silkeborg, men har sat deres hus til salg for at flytte permanent til Frankrig og udleve deres drøm. Det kan jeg kun tage hatten af for, mega fedt når folk følger deres drømme.

sound bath
Bålmeditation

Vegansk

Maden vi fik var vegansk, 100% plantebaseret. Jeg var noget skeptisk, det indrømmer jeg gerne. Jeg er en stor kødspiser, og har det lidt stramt med flere af de ting der menes at være politisk korrekt at spise. Men jeg må sige at jeg blev meget positivt overrasket over måden det var tilberedt på. Kokken der stod for vores mad hedder Benny Madsen og han holder til i Svendborg. Han har tidligere arbejdet sammen med Gordon Ramsay på flere Michelin-restauranter i London og Bruxelles. Det var tydeligt at smage, og se, at han vidste hvad han lavede. Jeg spiste med god appetit, men måtte give op lørdag eftermiddag fordi min mave sagde stop.

Vi fik blandt andet en lækker græskar suppe, og kålsalat ved siden af, det smagte himmelsk. Om morgenen var der ‘overnight oats’ og vafler lavet på boghvedemel. Det smagte også rigtig godt. Til frokost fik vi en plastikbeholder med blandet kål/salat og en linsebøf af en art. Det smagte også godt, men ikke nær så godt som det vi fik dagen før. Og jeg må sige at jeg havde ventet mig noget andet end plastik nu hvor der var tænkt så meget over økologi osv. i resten af konceptet.

Min mave begyndte at lave ‘knuder´ lørdag aften og jeg var fuldstændig udspilet og kunne ikke lukke mine bukser. Det begyndte at gøre ondt og jeg måtte indse at det var godt jeg havde forberedt mig og lavet en lille nød-madpakke hjemmefra. Men altså, – maden smagte godt, det mættede rigtigt fint, ingen problemer der, det er blot mine sarte tarme der ikke vil lege med alle de bønner, linser, kikærter osv. I små mængder, ja tak, men ikke som fuldtidsmad.

Hvidkålssalat on the side

Sove i telt i november

Glamping på Thorseng natur resort

Vi blev indlogeret i telte, og jeg var godt forberedt med ekstra meget tøj, + en masse nattøj i uld osv. Men også her måtte jeg give mig, for det var ikke spor koldt om natten. Vi lå i rigtigte senge, med dejlige store tykke dyner og under topmadrassen var der et elektrisk varmetæppe. Jeg måtte faktisk skrue varmetæppet ned på laveste blus, ellers var det for varmt. Og jeg sov kun i tshirt.

Hvis du trænger til at komme helt ned i gear kan jeg godt anbefale Thorseng natur resort. Det ligger langt væk fra alt motorlarm, og der er gode muligheder for lange gåture i skov og ved strand. Alt er meget stille og roligt og super oplagt som et sted man lader op.

Skodsborg

Weekenden efter var jeg på spaophold med min datter på Kurhotel Skodsborg. Lidt usædvanligt for mig med at være væk hjemmefra to weekender i træk, men sådan er det tit,- altså at tingene falder sammen.

Vi har i lang tid haft planlagt at skulle på forlænget weekend til London, ja faktisk siden min fødselsdag for 2 år siden😅, men verden vil det ikke rigtigt, så til sidst besluttede vi os for et spaophold, og valget faldt på Skodsborg.

Det var virkelig et skønt ophold, og jeg nød KÆMPE meget at have min datter for mig selv❤️ Siden hun selv blev mor til de to små prinsesser, har tiden naturligvis været knap, og det meste af tiden bliver vi afbrudt af dem fordi de er så ivrige og gerne vil fortælle en masse hele tiden. Så jeg nød at vi kunne tale sammen, spise god mad, drikke vin og champagne, og gå på museum.

Selvfølgelig var vi også i spa, det var super dejligt og jeg faldt hurtigt tilbage i den ro jeg havde fundet weekenden før. Vi var i sauna, og infrarød sauna, vi drak te, og nød den opvarmede spa med hydrojets. Total luksus!

Min smukke datter i Skodsborgs fine omgivelser

Hverdagen

Tilbage til hverdagen med styrketræning mandag – onsdag og fredag klokken 5.15🥱 hvilket betyder at jeg står op 4.20 sammen med min mand. Dette er den måde der passer bedst til mig, for ellers får jeg ikke trænet. Jeg orker det ikke efter arbejde, og jeg gider ikke alle de mennesker der er der om eftermiddagen og aftenen. Indimellem tager jeg derop søndag formiddag for at sove en time længere om mandagen.

Styrketræning er super vigtigt for alle, men især når vi passerer en vis alder😊 Vi har brug for muskler til at styrke vores krop som ikke længere er ung. Du behøver ikke at benytte et fitnesscenter, det kan lige så vel være hjemme på stuegulvet. Det vigtigste er at du kommer igang, og holder det ved lige.

Yoga forsøger jeg at passe ind 2-3 gange om ugen. Jeg er helt tosset med yoga som giver mig ro i hovedet, og så er det selvfølgelig super fedt at kunne mærke at jeg bliver bedre med tiden. Yoga retreat er super inspirerende, så det vil jeg planlægge at deltage i flere gange i fremtiden.

Instagram

Jeg er efterhånden ikke særlig aktiv på instagram. Jeg er i fuld gang med arbejde, træning, familie osv. Det er ikke fordi jeg har ændret noget ved min kost. Jeg spiser som altid, det er meget det samme jeg spiser, og det bliver lidt kedeligt at vise hver dag.

Knus fra mig

Psst. fik du læst mit indlæg fra maj 2019 om mine drømme om at gå hjemme og passe barnebarn?

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1