Hjem Ingen mel Verdens bedste knækbrød

Verdens bedste knækbrød

af Linda
Verdens bedste knækbrød
Verdens bedste knækbrød
Verdens bedste knækbrød

Disse knækbrød har jeg lavet i mange år. Jeg har fundet opskriften hos Madbanditten, som også laver dem i andre versioner. De er super lækre. Det eneste du skal være opmærksom på er, at få dem tynde nok, men ikke så tynde, at du ikke kan smøre noget på dem. Det er selvfølgelig en smagssag, men det er sådan at jeg foretrækker mine.

Knækbrødene er uden sukker, æg, nødder og gluten og derved en sikker vinder hos mig. Du skal gøre dig selv den tjeneste at bage dem, bare en gang! Husk salt 😉

Verdens bedste knækbrød

Du skal bruge til 2 plader

 • 1½ dl. chiafrø
 • 1½ dl. hørfrø
 • 1½ dl. sesamfrø
 • 1½ dl. solsikkerkerner
 • 2 dl. græskarkerner
 • 1 tsk. salt
 • 3 dl vand

Du gør sådan her:

 • Hæld hele baduljen op i en skål og rør det godt sammen.
 • Lad blandingen stå og trække i fem minutter. Rør i det indimellem.
 • Tænd din ovn på 150 grader
 • Tag to bageplader og læg bagepapir på
 • Fordel dejen i to lige store dele på bagepladerne
 • Tryk dejen flad og glat den med en dejskraber. (Du kan evt. bruge en kagerulle til at fordele dejen med, husk at lægge et stykke bagepapir henover først).
 • Forskær med, evt. et pizzahjul, i den størrelse du ønsker.
 • Bag dem i ovnen i 1 time, måske 1 time og 15 minutter afhængig af din ovn. Mine fik en time.
 • Lad dem afkøle helt inden du brækker dem ud de ønskede stykker
 • Opbevar dem i en tætsluttet beholder for at holde på sprødheden.

Vi er jo meget tæt på at skulle rejse til Sardinien, og jeg har brug for at have lidt med hjemmefra. Jeg forventer ikke at kunne nøjes med disse knækbrød til 2 uger. Jeg vil også bage min allerstørste brød favorit og have dem med. Vi har jo lejlighed når vi ankommer, og der er en okay størrelse fryser også. Så jeg skal nok klare mig igennem ferien uden alt for mavesmerter.

Bag disse knækbrød, bare en enkelt gang. Du vil ikke fortryde det. Du kan finde Madbandittens andre varianter lige her

Rigtig dejlig søndag alle sammen.

Krammer fra Linda

Hvis du er nysgerrig på mine personlige vægttabsforløb kan du læse meget mere her👇

Vægttabsforløb

0 Søde tanker skrives her
1

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1