Hjem Ingen mel Hjemmegjort remoulade

Hjemmegjort remoulade

af Linda
Hjemmegjort remoulade
Hjemmegjort remoulade
Hjemmegjort remoulade på stegt torskerogn og på en bund af grøntsagsbrød

Du kender det godt,- de dage hvor du ikke gider noget som helst, men bare drømmer om, at smide dig på sofaen, og få det hele serveret. Sådan en dag har jeg i dag.

Hele cykelturen hjem fra arbejde tænkte jeg, “bare Bo har sørget for aftensmad” eller “hvad er det nemmeste jeg selv kan finde på” Og det nemmeste, for mig, er at åbne en dåse makrel og koge to smilende æg, eller en dåse torskerogn stegt på panden. Mums, det smager altid godt.

Bo havde ikke lavet mad… og ingen af os havde huske at tage noget ud af fryseren. Øv.

Så jeg måtte til den selv, og snuppede luksus versionen. Jeg oppede mig nemlig, og lavede den über lækre hjemmelavede remoulade. Jeg er SÅ vild med den, at jeg kunne spise den dagligt. Bo siger, at den ikke smager af remoulade, men at den smager godt. Men altså, jeg vil ikke bytte, jeg vil til hver en tid fortrække denne version.

Jeg valgte torskerogn i dag, fordi at jeg så kan tage makrel med på arbejde i morgen sammen med to æg. Ha ha, hurra for de dovne.

Hjemmegjort remoulade

Du skal bruge:

  • 1½ dl. mayonnaise
  • 2 tsk. sennep, uden top
  • 1 tsk. karry
  • En knivspids gurkemeje (kan undlades)
  • 2 halvstore drueagurker

Du gør sådan her

  • Bland sennep, mayonnaise, karry, og gurkemeje sammen.
  • Hak drueagurkerne, evt. i minihakkeren
  • bland agurkerne ned i dressingen og bland godt rundt
  • Vupti, nu har du en herrelækker remoulade
  • spis og nyd, evt. på en skive stegt torskerogn.

Jeg er ellers i gang med at netværke lidt med andre hjemmegående. Jeg vil synes det er fantastisk, allerede nu, at have et netværk, inden jeg stopper på arbejdet. Det kunne være fedt at have lagt en plan, og have fundet aktiviteter Emmie og jeg kan tage deltage i.

Hvis du kender til steder hvor de har tilbud til hjemmegående, med små børn, vil jeg være lykkelig for at vide det. Der skal jo ske noget, og der er fut i Emmie. Du skal ikke være bange for at jeg kommer til at kede mig.

Rigtig dejlig tirsdag til dig.

Krammer fra Linda

Hvis du er nysgerrig på mine personlige vægttabsforløb kan du læse meget mere her👇

Vægttabsforløb

2 comments
0

Du vil måske også synes om dette

2 comments

Line Pedersen juni 4, 2019 - 7:36 am

Det lyder super nemt og lækkert. Det må prøves. Plejer ellers at røre mayo op med citronsaft, er heller ikke rigtig remoulade, men bedre end ingenting. Det er som om der skal noget syrligt til torskerogn.

Reply
Advokadofyrensballondans juni 4, 2019 - 7:08 pm

Hej Line. Du har ret, der er noget lækkert over lidt syrligt til torskerogn. Jeg glæder mig til høre hvad du synes om denne version 🙂

Reply

Skriv dine tanker

UA-78511755-1