Hjem Ingen mel Lindas lune boller

Lindas lune boller

af Linda
Lindas lune boller
Lindas lune boller
Lindas lune boller

Indlægget indeholder reklame.

Det er lørdag morgen, og jeg har lyst til noget andet end æg. Jeg ved, at æg og kød, er noget af det der holder mig mæt i fleste timer, op til 8 timer! Men ind i mellem er det nu alligevel rart med lidt afveksling. Jeg har valgt Lindas lune boller til jer.

I skal derfor have opskriften på disse lækre boller som er glutenfri, og sukkerfri. Du kan altid tilsætte sukker, til alle mine opskrifter, jeg bruger det bare ikke selv mere.

Sukker er vanedannende, mere end heroin, siger de kloge. Jeg tror de har ret. Det smager også pokkers godt, og er et godt “krydderi”, men samtidig trigger det noget indeni mig, til at ville have mere og mere. Derfor har jeg valgt det fra.

Ikke at spise sukker, har for mig, betydet en stor frihed i forhold til andre fødevarer. Nu kan jeg lide grøntsager, som jeg aldrig har ville spise før. Mine smagsløg har ændret sig markant, men kun til det bedre, synes jeg.

Nå, nu til den opskrift. Jeg håber at du kan lide dem. De kan fryses, og er også gode på brødristeren. Jeg bruger Pofiber i opskriften, det er kartoffelfibre, og kan købes i de fleste større supermarkeder. Jeg har købt min pakke i Lidl til 20 kroner. Jeg kalder dem Lindas lune boller fordi jeg synes at de smager bedst lune, men de er også gode kolde 😉

Lindas lune boller

Du skal bruge

 • 5 dl. revet ost (jeg brugte helt almindelig ost og rev den selv)
 • 5 æg
 • 1 æggeblomme til pensling
 • 4 spsk. Loppefrøskaller
 • 4 spsk. pofiber
 • 2 tsk. bagepulver (jeg bruger den glutenfri)
 • 2 spsk. sesamfrø (undlades hvis du ønsker bollen striks)
 • 2 spsk. solsikkekerner( undlades hvis du ønsker bollen striks)
 • Græskarkerner og sesamfrø til pynt (undlades hvis du ønsker bollen striks)

Du gør sådan her:

 • Pisk æggene sammen
 • Bland resten i, bland det godt, og lad dejen hvile i 10 minutter
 • Tænd ovnen på 200 grader, varmluft
 • Gør dine hænder våde og fordel 6 boller på en bageplade med bagepapir
 • pensl med æggeblomme
 • Drys med græskarkerner og sesamfrø
 • Sæt bagepladen i ovnen på midterste rille i 20 minutter.
 • De skal være flotte brune før du tager dem ud
Lindas lune boller
Lindas lune boller toppet med græskarkerner og sesamfrø

Hvis du sidder og har fået lyst til at prøve kræfter med flere boller, så tjek disse teboller ud, de er også gode.

Rigtig god lørdag, jeg håber at du får en dejlig en af slagsen 🙂

Hvis du er nysgerrig på mine personlige vægttabsforløb kan du læse meget mere her👇

Vægttabsforløb

Lune boller og glutenfri pandenkage. Whats not to like ?

Krammer fra Linda

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1