Hjem Ingen mel Peanutbutterdrøm

Peanutbutterdrøm

af Linda

Peanutbutterdrøm

Indlægget indeholder reklame.

Her til aften har Kian og jeg syslet med en opskrift som indeholder næsten et helt glas peanutbutter, og så behøver jeg egentlig ikke mere. Ej, selvfølgelig skal der mere i, men jeg synes det er en super start ! Den peanutbutter jeg bruger indeholder kun det naturlige indhold af sukker, og drengene og jeg synes den er god. Jeg har blandet peanutbutter med Philadelphia, flormelis og chokoladestykker. Hvad ? Det er jo en succes allerede fra start 😀  Du skal kun bruge 4 ting. Men husk at gå i gang i god tid, for du skal beregne to timer til fryseren, lav dem evt. dagen før.  Well, here goes.


Du skal bruge :

300 gr. peanutbutter

200 gr. Philadelphia

50 gr. flormelis (jeg brugte Sukrin) som jeg køber her

25-50 gr. hakket mørk chokolade (70%)

200 gr. mørk chokolade (70%)

Du skal gøre sådan her :

Rør peanutbutter og philadelphia sammen i en skål sammen med flormelis. Brug evt. en elpisker. Jeg brugte min grydeske. Tilsæt din mørke hakkede chokolade.

Stil dejen i fryseren i to timer. Når der er 15 minutter tilbage af tiden i fryseren finder du chokoladen frem.

Smelt de 200 gr. chokolade over et vandbad.

Tag dejen ud af fryseren og form dem som små kugler. Jeg brugte en teske. Fordel de små kugler på bagepapir ovenpå et hårdt underlag. Jeg brugte et skærebræt.

Tag kuglerne en efter en og dyp dem i chokolade, og placer dem på en ny hård overflade belagt med bagepapir. Det tager lidt tid, men de er hele arbejdet værd. Hvis du synes de bliver lidt for bløde at arbejde med undervejs så stil resten af portionen tilbage i fryseren og vent på at den bliver lidt hård igen.

Når du er færdig stiller du din peanutbutterdrøm i køleskabet så chokoladen kan stivne.

Vupti og du har 25-30 små lækre peanutbutterdrømme ! Det der er så godt ved disse darlings er at de er hårde på ydersiden og lækre og cremede indeni. Wauw siger jeg bare.

Det er første gang vi laver dem herhjemme men det vil blive en klassiker, det ved jeg allerede nu.

Jeg nævner i flæng, peanutbutterdrøm, snickers, bounty, kokoskugler… just saying. Det behøver ikke at være kedeligt at leve et liv uden mel.

psssst. Lav din peanutbutterdrøm i en størrelse som kan være i munden på en gang for de smelter virkelig hurtigt mellem fingrene. Jeg kan ikke spise mere end et par stykker af gangen, men tænker at det vist er meget godt 😉

Velbekomme 🙂

**opskriften indeholder affilatelinks, som er en reklame for de produkter jeg bruger i mine opskrifter. Hvis du klikker på mit link og evt. køber noget fra den side jeg linker, til så vil det udløse et mindre beløb (meget meget lille :-D, vi taler 0,8% ) til mig, men prisen er den samme for dig. Jeg takker dig for din støtte 🙂

 

 

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1