Hjem LCHF Spiralquiche

Spiralquiche

af Linda
Spiralquiche

Spiralquiche

Spiralquiche er en nem måde at få lækkert, sundt og nemt tillbehør som du kan bruge til nærmest alle retter. Du kan spise det varmt men også koldt. Jeg foretrækker den varme version, men når det skal gå stærkt spiser jeg det gerne koldt. Du kan varierer lidt i smagen ved at skifte krydderierne ud, men også ved at tilsætte en sød kartoffel eller ligende. Hvis ikke du allerede har en spiralizer eller et juliennejern vil du nok komme til at savne det her i denne opskrift. Men du kan også bruge en kartoffelskræller. Jeg vil anbefale et juliennejern, du kommer til at bruge det rigtig meget og det kan købes fra 200,-

Opskrift kommer her :

Spiralquiche 

12 æg

2 meget store squash eller 4 små

4 store gulerødder

salt og peber

2 spsk tørret rosmarin eller din egen krydderurte farvorit

Fremgangsmåde :

Brug dit juliennejern til at lave strimler af squash og gulerødder.

Når dine grøntsager er blevet til “spagetti” tager du dine 12 æg og pisker dem godt sammen. Tilsæt salt og peber samt dine yndlings krydderurter.

Tænd ovnen på 180*

Find et stort ildfast fad frem og smør det med kokosolie inden du hælder din blanding ned i. Sæt det nu i den varme ovn og lad det stå i 30-45 minutter eller indtil det har en fin gylden farve. Du må forvente at det hæver en del inden i ovnen men det falder helt sammen igen når du tager det ud.

Tag det ud og server til dit kød eller hvad du ellers har planlagt at mad i dag. Det er en stor portion, så jeg kan anbefale dig at fryse det ned som I ikke får spist. Husk at komme et stykke madpakkepapir imellem så du nemt kan tage et stykke op ved behov.

Bon appetit

OBS Du skal huske at tilsætte fedt hvis du lever LCHF da du ellers vil mangle energi.

 

 

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1