Hjem Ingen mel Kylling i baconsvøb

Kylling i baconsvøb

af Linda
Kylling i baconsvøb, med broccolifritter og kryddersmør.

Kylling i baconsvøb er en ret min mand fortalt mig om. Det er en ret som er nem, og billig. Jeg lavede broccolifritter til😋 Jeg synes de er ekstra gode når de lige har fået lidt for længe i ovnen, og er godt fyldt med krydderier.

Jeg synes at retten egner sig godt til menuen på mit online hold; Snuden i sporet. Så den vil være at finde en af de 28 dage😉 Jeg bruger i det hele taget mange af mine egne retter, til holdet, og til de private forløb også. Der kommer flere nye ting den næste uges tid, så stay tuned 😉Kylling i baconsvøb er kun begyndelsen.

Snuden i sporet 💕

Jeg har fået henvendelser vedr. næste hold som starter på mandag. Dem vil jeg forsøge at svare samlet i dette indlæg. Lad mig endelig vide hvis jeg har misset dit😊 Jeg er her for at hjælpe og jeg brænder for at gøre en forskel for dig og dit helbred❤️

 1. Kan jeg fortsætte med xxx? I er flere der spørger ind til om I kan deltage på holdet selvom I helst ikke vil give afkald på det ene eller det andet. Til det kan jeg kun sige at, I er voksne mennesker, og at I gør som I mener er bedst for jer. Dertil skal siges, at jeg kun kan stå ind for det jeg siger, og de planer jeg lægger. Hvad du vælger, udover det, er din private beslutning, men lov mig at du ikke klandrer mig for dit manglende vægttab😉
 2. Kan jeg deltage selvom jeg ikke kan fordrage fisk/avocado/ indsæt selv. Ja, det kan du sagtens. Jeg oplyser om alternativer til de fleste ting, og indimellem er der ting som du bare kan undlade.
 3. Bliver det et forløb med specielle og dyre ingredienser? Nej, det gør det ikke. Jeg bruger udelukkende ting som kan købes i det lokale supermarked, for mit vedkommende Fakta.
 4. Er det lange og komplicerede opskrifter? Nej, det synes jeg ikke. Men der er dage hvor jeg har opskrifter på, her fra bloggen, som indeholder mere end 5 ingredienser. Hvis det er for meget og for tidskrævende for dig, så vælger du blot en af de andre retter jeg har sat på den pågældende uge.
 5. Kan jeg være med selvom jeg ikke ved noget om Keto på forhånd? Ja helt bestemt, jeg vil elske at introducere dig for mit univers. Læs her, nederst på siden, hvad andre har synes om at være en del af mit hold.
Alt begyndelse er svær

Ordsproget siger at alt begyndelse er svær. Jeg synes dog at det bliver meget nemmere hvis først man har taget beslutningen om at gå all-inn. Du kan vælge at gøre overgangen nemmere for dig selv ved allerede nu at skrue ned for stivelse og søde drikke som sodavand, saftevand og juice. Udskift pasta/ris/kartofler med salat og kål. Skær ned på slik og kager. Jeg ved godt at nytårsaften nærmer sig, men det er blot en enkelt aften, og ikke hver dag fra nu og indtil mandag. Du bestemmer selv, men det vil helt klart gøre din overgang fra sukkerbrænder til fedtbrænder langt nemmere. At være en del af et hold, hvor man finder støtte, opmuntring, og skulderklap er en kæmpe hjælp den første tid. Du er ikke alene, vi gør det her sammen. Jeg fylder din værkstøjskasse med en masse gode værktøjer til din nye livsstil🤩

Kylling i baconsvøb

Nå, nu skal vi til den lækre ret vi fik i går. Du skal bruge, til 2 mennesker:

 • 300 gram kyllingefilet
 • 6 skiver bacon
 • 1 spsk. basilikumpesto
 • salt og peber
 • Kokosolie til stegning

Du gør sådan her:

 • Skær din kyllingefilet i 6 lige store lange stykker
 • Krydr dem med salt og peber og steg dem på panden i kokosolie
 • Imens de steger, tager du bacon og ligger på en tallerken. Smør pesto på i fuld længde.
 • Når kyllingen ser, næsten, gennemstegt ud, tager du dem af og vikler dem ind i bacon med pesto.
 • Tilbage på panden og steg indtil bacon ser sprød ud på alle sider. Vær opmærksom på at vende dem i den retning du har snoet din bacon da den ellers vil falde af.
Broccolifritter

Du skal bruge:

 • Et halvt til en helt broccoli
 • 1/2 dl. olivenolie
 • Salt og peber, evt. andet yndlingskrydderi.

Du gør sådan her:

 • Skær dit broccoli halvt over. Skær det nu i lange stykker, med stokken. Fortsæt til det hele er brugt.
 • Skyl det og læg det til tørre på køkkenrulle eller et viskestykke
 • Læg broccoli i en stor skål og hæld 1/2 dl. olivenolie i sammen med krydderier. Bland godt rundt.
 • Hæld det hele ud på en stor bradepande og sæt dem i en forvarmet ovn på 190 grader varmluft i 20 minutter.
Kryddersmør med græskarkerner

Du skal bruge:

 • 1 pakke blød smør
 • 1 1/2 dl. græskarkerner
 • Lidt olivenolie til at riste græskarkerner i
 • 1 knivspids salt

Du gør sådan her;

 • Rist græskarkernerne på panden i olivenolie og salt. Stop når de knitrer og begynder at dufte.
 • Hæld dem ud på et stykke køkkenrulle og lad dem afkøle.
 • Læg smør i en skål og hæld græskarkernerne op i skålen og bland det godt sammen.
 • Læg nu smørret på et stykke bagepapir og fordel det på langs så du får en lang smørrulle.
 • Rul papiret sammen og læg det på frost. Det kan holde sig i månedsvis i fryseren, og jeg tager det altid direkte derfra når jeg skal bruge det. Du behøver ikke at tage det ud for at gøre det blødt. Det er langt nemmere at skære i når det er lidt hårdt.

Er du klar til på mandag?

Hvis der er noget du er i tvivl om, ting du undrer dig over, så tøv ikke med at række ud efter mig. Jeg er lige her😊 Du kan tilmelde dig allerede nu ved at finde gruppen på Facebook og anmode om at deltage👍 Klik her for direkte link🌸

Lad os gøre det sammen, jeg er med dig hele vejen.

Knus fra Linda

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1